dinsdag 17 juli 2012

Proud to present.....

Onlangs heb ik bij de kringloop een tweedehands bureau gekocht omdat ik een beetje uit mijn huidige werkplek, een mooie secretaire was gegroeid. Manlief heeft hem liefdevol voor mij geschuurd en geverfd, en zo kwam het dat ik afgelopen zondag (ach...het was toch waardeloos weer) mijn hele kamer op de kop had staan.......over de grond lag een spoor aan hobby spullen, maar nu staat alles er weer keurig bij!!

Ook kreeg hij een ander plekje in de kamer en omdat de wand achter het bureau ook wit is heb ik nog  een oude ikea lijst gepimpt.............

Ik heb hem op dezelfde manier als een pillow frame gemaakt......
De haakjes kocht ik bij de bouwmarkt......

Ik ben super blij met m'n nieuwe aanwinst, mocht je nog belangstelling hebben voor mijn oude secretaire klik dan HIER voor mijn advertentie op marktplaats......



13 opmerkingen:

  1. Nou daar mag je met recht trots op zijn, heel mooi geworden en wat geeft het veel voldoening he om van iets ouds zoiets moois te maken. Wedden dat je er veel plezier aan zult hebben?
    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow dat ziet er leuk uit, en wat is je werkplek netjes! haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, nou, dat ziet er goed uit!!!
    Je hebt een fantastisch leuk plekje ervan gemaakt, waar het heerlijk vertoeven is vlgs mij.
    Kijk met weemoed naar de keurig opgeruimde plek en denk aan mijn zooitje boven, oooh, wat moet ik toch nodig a h opruimen, maar dan ben ik alles weer weken kwijt!!!
    Heb jij daar geen last van nu alles een andere plek heeft gekregen??
    Groetjes Gery

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je er weer een mooi plekje van gemaakt! Ook een leuk 'schilderijtje' en lintjes bord. Nu is er wel weer iets nieuws als ik op bezoek komt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit! Wat een lieverd die man van jou! Je bureau lijkt op het mijne, alleen is dat van Ikea en is links een computervak i.p.v. lades. Mooi ook je linten afdeling! Mooi bord ook, je gaat hier vast van genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. zo zeg, ben jij even lekker bezig geweest!!
    Helemal gezellig en hier kun je weer lekker freubelen en ideeën uitwerken.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een gezellig hoekje.
    blijft het bij jou lang zo netjes...? ☺
    groetjes
    Evelyn

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat ziet er prachtig uit Willy. Gezellige plek om aan te werken, mooi bureau, net als je lint rekje en gepimpte lijst.
    Groetjes Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat ziet er erg mooi uit!!! Heerlijk dat je nu meer opbergmogelijkheid hebt voor al je spullen. Alleen hoe groter de opbergruimte hoe meer spullen er komen, is mijn ervaring... :)

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  10. En ja hoor... het zal ook niet... weer een groter bureau. Jij blijft lekker bezig ;) Maar het ziet er weer fantastisch uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke plek en een prachtig nieuw lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Willy,

    Wat weer een leuke opdracht bij de QDS hé :)
    Ik had even een vraagje, waar koop je chipboard?
    Ga je ook zo'n leuk boekje maken?
    En hoe is het met Maureen?

    Groetjes Rensina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou...zeg dat wel, dit is zeker weer een leuke opdracht!! Ik was al begonnen met de voorkant van een zomerboekje en vanmiddag heb ik vijf blaszijden naar het voorbeeld van Marit gemaakt....die liggen nu te drogen. En ja, ga jij er nog één maken? Of lukt dat niet meer voor jullie weggaan? Maureen heeft het heel erg naar haar zin gelukkig. Als ik je niet weer zie of spreek wens ik jullie een hele fijne vakantie toe! Oh ja...chipboard is een soort karton, je hebt er letters van of vormen...ga maar eens googlen.

      Verwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!