dinsdag 26 maart 2013

A new home...

Afgelopen week heeft onze dochter de sleutel van haar nieuwe huisje/kamer gekregen en is samen met haar vriendje druk aan het klussen. Zaterdag zijn we een kijkje gaan nemen en voor die gelegenheid had ik een mooie grote snoep pot gevuld met chocolaatjes voorzien van een zelfgemaakt label meegenomen!

Plaatje van een deur bewerkt met koperpoets en het huisnummer erop geschreven met een witte gel pen.  Verder een stukje van een pagina uit een woordenboek gebruikt met het woord thuis erop. Het rozen papier komt uit een tijdschrift, het silhouet komt van Pinterest. Het bloemetje is zelf gemaakt met een rondjes pons en verschillende papiertjes. 
Een aantal van jullie hadden per toeval ontdekt dat er op het vorige bericht toch gereageerd kon worden omdat ik vergeten was de reacties uit te zetten. Ik was hierdoor blij verrast want stiekem heb ik het wel gemist :) Vandaar dat ik toch op mijn besluit terug komen het gewoon lekker aan laat staan en ook probeer zoveel als mogelijk bij jullie een leuk berichtje achter te laten Ik heb ervaren dat het zo toch leuker is!

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je dochter 'voor zichzelf gaat beginnen'. Als er nog geklust moet worden is jouw pot met snoep zo leeg ;) Maar het label krijgt vast een ereplaatsje. Mooi en persoonlijk.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk label zeg. En heel erg persoonljk!
  Gefeliciteerd met je dochters nieuwe huisje, spannend hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk label, spannend hoor je dochter uit huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een mooi cadeautje geworden. En leuk dat je weer "terug" bent.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!!! Het ziet er ook een beetje als een klustag uit!! Super...en dat no.60 haar maar veel geluk mag brengen!

  hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel heel leuk Willy hoop dat je dochter en haar viendje na het klussen ent zo.n mooi huisje krijgen als de tag die jij gemaakt hebt
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat leuk dat ik weer mag reageren Willy, ik was ook blij verrast weer een berichtje van jou te zien,en dit is toch veel leuker om ook even bij elkaar te kijken. Leuk label en die pot komt altijd goed van pas in een nieuw huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker hoor zo'n snoeppot en met dit mooie label eraan gaat het klussen vast een stuk makkelijker.
  groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren