dinsdag 12 maart 2013

Belangrijk bericht :)

Ik ervaar de laatste tijd dat het bloggen wel erg veel tijd in beslag neemt. Tijd die ik eigenlijk niet heb :) Ik loop dan ook al een tijdje rond met de gedachte hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Stoppen is voorlopig geen optie want ik vind het veel te leuk om te zien wat er allemaal voor moois gemaakt wordt, dat inspireert mij nl. enorm. Ook vind ik het leuk om zelf af en toe wat te plaatsen en te vertellen. Mijn blog is daardoor toch een soort van  persoonlijk creatief dagboek geworden, wat ik graag deel. Daarom heb ik besloten dat het vanaf nu niet meer mogelijk is om op mijn blog te reageren (muv dit berichten dat ik ook niet meer bij anderen reageer. Natuurlijk blijf ik jullie mooie blogs volgen en hoop ook dat jullie het dan nog steeds de moeite waard vinden om mijn blog te bezoeken. Mocht je een prangende vraag hebben, schroom dan niet om  mij te mailen, de button hiervoor vind je in de rechter side bar van dit blog. 


Ik vond dit best een moeilijk besluit omdat ik met een aantal van jullie toch een hele leuke interactie heb die ik zeker zal gaan missen. Ik wil dan ook iedereen die regelmatig of af en toe een reactie achterliet heel erg bedanken voor de moeite, ik heb dat altijd heel erg gewaardeerd!! 

13 opmerkingen:

 1. Ik kan je heel goed snappen. Ik zit zelf ook in een soort spagaat. Maar fijn dat je je blog niet stopt, daarvoor zijn je creaties veel te leuk. Ik wens je het allerbeste , blijf vooral creatief lekker bezig! groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer. maar ik snap het ook wel; bij mij gaat er ook steeds meer tijd inzitten. Reden waarvoor ik er binnenkort waarschijnlijk ook voor moet kiezen iets te veranderen... Gelukkig kunnen we van je mooie werk blijven genieten! Groetjes en besteed de vrijgekomen tijd op een fijne manier! Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn eerste reactie was: Getsie!!maar heb er natuurlijk begrip voor. Als beginnende blogger ervaar ik ook al dat het best veel tijd kost dus, ik heb respect voor je beslissing.
  Heel veel knutselplezier verder en ik blijf je blog volgen.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het eigenlijk wel goed van je! Ook al is het tof om reacties te krijgen,en om te geven! maar het neemt idd enorm veel tijd in beslag!! Goeie beslissing eigenlijk, het zal je cerativiteit ten goede komen denk ik! Je creëert, plaatst, kijkt, maar verder geen tijd kwijt aan plichtplegingen! Zal me niet verbazen als er meer zijn die je vb. volgen!
  Wij komen evengoed wel bij je kijken hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Snap je helemaal Willy, bloggen kost veel tijd. Zelf reageer ik niet elke dag meer af en toe een dag vrij om te freubelen. Blijf mooie creatie maken in op je blog zetten, ik kom zeker kijken:))

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig blijf je nog wel af en toe iets plaatsen, maar ik kan het me wel voorstellen hoor! Maar ga vooral genieten! Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan het me heel goed oorstellen Willy want het kost inderdaad vel tijd.
  Gelukkig blijven we je mooie creatie's wel zien.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer, maar ik begrijp heel goed dat het teveel tijd kost. Ik blijf je volgen hoor!!
  Lieve groetjes, Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo herkenbaar! Ik kies er inmiddels ook voor om niet meer op ieder bericht wat ik lees te reageren, hoe mooi het kaartje is ook. Bloggen zelf kan ik niet laten, dat geeft teveel inspiratie en af en toe zelf wat bloggen is ook leuk. Maar soms gaat er inderdaad zoveel tijd inzitten dat ik dan later denk: in deze tijd had ik ook een kaartje kunnen maken... Succes en nog veel creativiteit gewenst. Leuk dat je wel doorgaat met zelf plaatsen van berichten. Groetjes'

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat jammer Willy. Maar ik kan je wel begrijpen, bloggen kost inderdaad veel tijd. Bij deze wil ik je wel even bedanken voor al je lieve berichtjes op mijn blog. Leuk dat we nog wel je creaties kunnen blijven bekijken op je blog!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, er gaat wel veel tijd in zitten, maar onthou vooral dat niets moet en alles mag! En dan maak je gewoon alleen nog een rondje als je er zin in hebt. Dapper besluit, maar als het niet goed voelt, moet je er wat aan veranderen! Hopelijk levert het je weer kwali-tijd op voor andere dingen!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Willy,
  Ik snap je helemaal.
  Ik reageerde een jaar terug veel meer op allerlei geplaatste kaartjes. Nu lukt het me gewoon niet meer. Maar ga echt nog wel veel blogs langs om kaarten te kijken (ook de jouwe bekijk ik heel graag :-) )
  Plaats alsjeblieft nog regelmatig kaarten en wie weet zet je hopelijk snel de reacties weer open om te reageren ;-)

  Lieve groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat zal een moeilijke beslissing zijn geweest. Ik blijf je blog zeker volgen, je maakt vaak heel inspirerende werken! Veel plezier met al je toekomstige creatieve activiteiten! Hartelijke groetjes van Bianca

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren