zondag 24 maart 2013

Toch maar wel.....


Voor de moeder van mijn dochters vriendje die onlangs is geopereerd heb ik onderstaand kaartje en enveloppe gemaakt.

De afbeelding van de roos komt uit een tijdschrift.

Omdat ik geen enveloppen heb voor 10x10 kaartjes heb ik zelf een heel eenvoudig exemplaar  gevouwen, de  "naadjes" zijn op de naaimachine gedaan.

Een aantal van jullie hadden per toeval ontdekt dat er op het vorige bericht toch gereageerd kon worden omdat ik vergeten was de reacties uit te zetten. Ik was hierdoor blij verrast want stiekem heb ik het wel gemist :) Vandaar dat ik toch op mijn besluit terug kom en het gewoon lekker aan laat staan en ook probeer zoveel als mogelijk bij jullie een leuk berichtje achter te laten Ik heb ervaren dat het zo toch leuker is!

14 opmerkingen:

 1. Hoi Willy, geweldig kaartje!
  En zo af en toe een reactie achter laten ksn geen kwaad als het maar geen verplichting wordt.
  Fijne zondag!

  Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig dat je weer 'terug' bent :) Had je wel in de gaten gehouden, hoor. En ook al gezien dat je weer bij mij gereageerd had. Dit kaartje vind ik ook weer zo leuk! En die envelop, wat gaaf met die stiksels!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart, maar vooral gaaf dat je zelf een vlop hebt gemaakt! Fijne zondag en we zien je af en toe wel weer... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had het ook al gezien maar dacht, ik reageer niet want dat geeft haar misschien zo'n verplicht gevoel.
  Maar zoals ik laatst ook al zei, voel je gewoon niet verplicht om te reageren, lekker blijven bloggen en als je tijd en zin hebt laat je een reactie achter, en anders maar niet.
  Het is een hobby en dus moet je er geen opgejaagd gevoel van krijgen.
  Wel fijn dat we weer kunnen reageren bij jou, ik vind jou stijl zo mooi!!
  Fijne dag verder, groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hè gelukkig want ik miste je wel hoor je bent altijd zo gezellig en ik sta helemaal achter het bericht van onze dochter (Daphne)dus voeg ik er verder nu niets aan toe.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk Willy! Zag Maureen vrijdag nog in de stad toen vertelde al van de moeder van Gijs. Leuk kaartje heb je gemaakt. En welkom terug met de reacties ;) Heb je reacties wel een beetje gemist hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je er weer bent Willy, ik reageer ook niet overal meer op maar doe dat 1 of 2 keer in de week.
  Verder sluit ik me ook aan bij Daphne, zij heeft het mooi verwoordt.
  Groetjes Yvonne.

  P.S. Mooi kaartje heb je gemaakt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi, blij dat je op je besluit terug komt, dit is veel leuker! Maar inderdaad, het is geen moeten en komt het niet uit, dan gewoon niet doen. Je creatie is erg mooi als geheel, de kleur van de envelop die ook in de kaart zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi! Leuke strookjes zo, met prachtige kleuren samen. Mooi envelopje ook, zo is het helemaal af!!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blij dat weer teug bent enne je hoeft niet elke dag te reageren. Ik doe het ook alleen als ik kan. Prachtig geheel is dit weer!! Echt een kunstwerkje.
  groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hello!! It's nice to visit you outside of class. I love your homemade card, so pretty. I love the look of torn papers too.

  I LOVE your photos in the header above, so simple but STUNNING!!

  Have fun creating and sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn, Willy! Vind het leuk om je te vertellen dat je weer een super mooi kaartje gemaakt hebt :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. :) Fijn!!!! Ik heb net een anders systeem bedacht: ik heb mijn favoriete blogrol van a - z ingedeeld en ik heb het alfabet verdeeld over de week, ongeveer 6 blogs per dag, vandaag de blogs met een f en een h dus jouw blog is vandaag aan de beurt ;) Geen idee hoelang dit gaat werken, als ik een dag er niet aan toekom dan ga ik het samenvoegen met een andere dag. Je ziet, ik ben ook nog zoekende, maar ik laat het ondertussen wel los, lukt het niet om te reageren, dan lukt het niet, maar net als jij mis ik het dan wel weer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. gelukkig, we kunnen weer reageren want dit kaartje is te mooi om geen reactie achter te laten! de envelop is ook gaaf, ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren