donderdag 4 april 2013

Gescheurd papier....

Dat is het onderwerp van de maandelijkse challenge op het blog van het AJ design-team. Heerlijk....daar ben ik nl. dol op maar ik heb eerst heel wat papiertjes verscheurd voordat ik uiteindelijk tevreden was met het resultaat :)

Eerst een ondergrond gescheurd uit handgeschept grijs papier, deze vervolgens bestempeld met de remember  stempel en (hazelnut) inkt en een tekst stempel van crafty individuals met (zwarte) inkt. De dame zonder hoofd is een printable van Pinterest (what was life without:)) evenals de postzegels. Daarna de diva stempel met (zwarte) inkt gestempeld op bruin inpakpapier, uitgeknipt/gescheurd en met een nietje deels op de dame met de fiets geplakt. Tot slot nog een touwtje en toen ik om mij heen keek trof ik deze chaos aan.....:) 

Nu dochterlief afgelopen zaterdag ons nest heeft verlaten (snif) krijg ik binnenkort mijn felbegeerde hobby kamer en kan ik eindelijk de boel de boel laten maar voor het zover is moeten we eerst haar kamer aanpakken omdat de jongste daar heen verhuisd en hij geen bloemetjes behang wil :) Zijn kamer wordt dan mijn hobbyhonk, ik kan niet wachten......

23 opmerkingen:

 1. Gaaf geworden, Willy! En die chaos van jou ziet er nog best netjes uit in mijn ogen. Er liggen gewoon overal creatieve ideetjes :o)
  Succes met de verhuizing en inrichting van je hobbykamer, leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow,wat een prachtige kaart. Ben er helemaal weg van.Ik heb ook bruin inpakpapier, maar ben nooit op het idee gekomen om er op te stempelen. Succes met je nieuwe hobbyruimte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige kaart is dit! Vind jouw kaarten altijd heel bijzonder (mooi). Wat een heerlijk voortuitzicht om binnenkort een eigen knutselplek te hebben. Ik 'zwerf' met mijn spullen altijd door het huis. Dan in de kamer van het ene kind, komt die ineens een paar dagen thuis, dan ga ik naar de volgende kamer... We hebben vier kinderen, dus kamers genoeg :) Ze studeren allemaal en komen dus nog regelmatig thuis. Ik kan het nog niet over mijn hart verkrijgen om één van die kamers 'in te pikken'.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie diva! En heerli om straks een eigen plekje te hebben. Ik heb zelf ook eenkamertje, maar het nadeel is wel dat er niet altijd opgeruimd wordt.... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie tag! Lastig toch dat scheuren; gaat bij mij ook meestal niet in een keer... Zo heeft elke stap die gezet wordt twee kanten en jij uiteindelijk een hobbykamer... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk blogbericht met een prachtige creatie!! Super hoe je de fiets zo mooi verwerkt hebt in het geheel! En heeeeerlijk binnenkort je eigen craftroom, dat verzacht een ietsiepietsie de pijn denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. What a gorgeous card! I like the way you combined the two bodies to one! looks very cool! xox Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow prachtige kaart, heel erg origineel hoe je die printabel en de stempel hebt gecombineerd! Heerlijk zo'n eigen kamertje! Heb ik ook en het is er af en toe een behoorlijke puinhoop, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow Willy.. wat een supermooie kaart is dat geworden.. Zo goed bedacht !! en helemaal voldoend aan de uitdaging ! Ik ben er helemaal weg van ! Zowel de compositie alsook de kleuren vind ik geweldig !! De Diva is een van mijn favorieten van de Art Journey lijn.


  groetjes Dianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo mooie kaart,en fijn dat je een eigen kamer krijgt.Gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kaart heb je gemaakt, de stempel vind ik heel mooi. Denk dat ik deze as zaterdag ga aanschaffen op de beurs. Fijn dat je een eigen kamertje krijgt om te freubelen. Weet uit ervaring hoe het is. Heerlijk dus.

  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig mooie kaart is het geworden Willy.
  Gaaf dat je straks ook je eigen kamertje hebt, ik heb het nu bijna een jaar en vind het heerlijk!
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je die prachtige Art Journey-stempel op een aparte manier gebruikt, erg mooi bedacht! Het is een mooi geheel geworden. Enne, met die chaos valt het toch wel mee?
  Fijn dat je meedoet met de challenge.
  Groetjes, Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kaart Willy!! Ik vind je chaos wel meevallen hoor. Als je hier soms kijkt wat ik na een avondje knutselen om me heen verzameld heb :)
  Wat fijn dat je straks een eigen knutselkamer krijgt!! Die heb ik ook, maar omdat ik momenteel zo druk ben met freubelen heb ik het een en ander meegenomen naar de woonkamer, is toch wat gezelliger, maar er komt steeds meer bij te liggen beneden...

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Willy,
  Wat weer een leuke kaart heb je gemaakt!
  En wat leuk dat jullie alweer nieuwe plannen hebben gemaakt voor de kamers, leuk dat je je eigen knutselkamertje krijgt. Deze komt er vast ook weer fantastisch uit te zien ;)
  Groetjes Rensina
  Ps. waar moet Maureen dan slapen als ze 's weekends thuis komt? hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, dat ziet er nog behoorlijk netjes uit, hoor, vind ik, je hobbyplekje zo! Ik denk dat het bij iedereen een chaos is als er echt gewerkt wordt, hi hi. Mooie kaart!! Echt de perfecte vorm gescheurd papier zo! :) Mooi plaatje ook!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind je kaart weer supergaaf! Zo'n mooie combinatie van verschillende elementen weer. Heerlijk joh, je eigen kamer, ik heb hem sinds een jaar ook. Zoon uit huis, dochter al langer, twee kamers aangepakt en nu hebben we allebei een eigen kamer. Het is het klussen meer dan waard, zul je wel merken :) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Very beautiful card, Willy! I love how you did your tearing! I hope you have fun decorating your new room, too!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Willy

  Prachtig weer. Ik heb even bij zitten lezen en bewonderd, en ik snap helemaal wat je bedoelt, ik kom vaak ook niet aan reageren toe. Ik zou willen dat ik meer tijd had maar ja soms zijn er ook andere dingen die belangrijker zijn. Maar ik blijf je volgen hoor en als je zin en tijd hebt reageer je en anders is er wel weer een volgende keer toch. Geniet vooral van je hobby en heel veel succes met je studie.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hier ben ik nog even:-) fijn dat je nu je eigen hobbykamer krijgt maar begrijpelijk dat je je dochter toch wel mist. De vriendin van mijn zoon is iets voor zichzelf aan het zoeken en als dat zover is dan denk ik dat hij al heel snel niet meer thuis zal wonen........leuk en niet leuk, dit is altijd moeilijk denk ik voor ons als ouders.......maar het hoort erbij.
  Geniet straks van je eigen domein.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wow, this is a fantastic idea, wonderful creation

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel leuk hoe je van de Diva een dame 'van kop tot teen' maakte. Mooie scheurrandjes ook. Fijn dat je weer meedoet met de Art Journey challenge. En ook fijn dat de reacties hier weer 'open' zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. I love your workspace, especially the lamp!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren