zondag 30 juni 2013

Canvas...

Ter ere van het 10 jarig bestaan van Art Journey is er het hele weekend feest. Vrijdagochtend vertrok ik daarom in alle vroegte naar Sleen om samen met mijn zus een workshop van Birgit Koopsen te volgen.

Het was zóóó leuk te zien dat iedereen weer een ander eindresultaat had, al weet ik nog steeds niet wat ik van het mijne moet vinden :) Afijn...het was super gezellig en ik heb weer een paar leuke nieuwe technieken geleerd!!

15 opmerkingen:

 1. Klinkt als een gezellige dag, Willy, en je canvas ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het ziet er goed uit Willy, mooie kleuren en die technieken kun je weer overal voor gebruiken, die Birgit is inspirerend he? Zoals je gelezen hebt op mijn blog vertrek ik zo dadelijk naar Sleen, heerlijk en gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk al die verschillende laagjes en structuren. Ik snap je opmerking, misschien moet er nog iets mee, maar wat. Lekker laten zitten tot je het weet zou ik zeggen.
  Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je canvas is geweldig! Ik vind het altijd erg leuk en vaak inspirerend om een workshop te doen. Gaaf dat je met je zus naar Sleen bent geweest.
  Fijne zondag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie canvas heb je gemaakt Willy!
  Nog even op je reactie, ik ben al over. Maar ben nog in de race voor mijn Propodeuse (alle 60 punten in het eerste jaar). Ik heb aankomende week nog twee herkansingen. En dan vakantie. Het is fijn als je de P. in het eerste jaar haalt want dan zit je niet meer in spanning in het tweede jaar. Dus nog een weekje knallen en dan meteen op vakantie haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee Willy, dan heb ik jou gezien zeker? Zonder te beseffen wie je was :(
  Mooie kleuren heb jij gebruikt! In onze groep koos iedereen voor het groen/blauw/oranje/geel. Leuk om eens een andere kleuropstelling te zien, heel mooi! Die witte cirkeltjes vind ik ook leuk. En ik zie dat je die mooie letter template gebruikte. Getwijfeld of ik die zou kopen...en nu heb ik spijt :)
  Ik vul mijn bericht nog aan met een linkje naar jouw canvas.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk Willy, die workshop had ik ook wel willen doen, en dan met je zus, geweldig! Het canvas is zo anders dan hoe je normaal werkt, daardoor weet je niet hoe je het moet vinden denk ik maar het is een mooi werkje geworden

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wow.. I love this colors and the fab texture Willy!
  xx Susi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van deze workshop heb ik al meer gehoord en gezien. Maar deze uitwerking van jou is zo mooi! Zal ook door de kleuren komen die mij erg aanspreken. Maar ook de textuur enz, super gedaan !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook al zo'n leuk resultaat bij jou te zien Willy...leuke workshop zal het geweest zijn!

  hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke Canvas geworden. Heel mooi om te zien dat ze allemaal weer anders zijn geworden. Geniet van je canvas. Bedankt voor je berichtje.
  Groetjes, Regina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat mooi!!! Prachtige kleuren, kun je trots op zijn.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jouw kleurenkeuze is bijzonder mooi.
  Je mag fier zijn op je werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk canvas Willy en wat een aparte en mooie kleuren.
  Super leuke workshop.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren