zondag 21 juli 2013

Tags...

Overmorgen vetrekken we als alles meezit manlief kwam er vrijdagavond achter dat zijn ID kaart is verlopen, morgen moeten we met spoed één regelen....stresssss voor twee weken naar Tsjechië. Voor mijn vakantie boekje ( 13x13 cm) heb ik gisteravond nog wat tags gemaakt om in het boekje te verwerken, die ik ter plaatse ga vullen.

Op een tag lijntjes papier geplakt en met een rode draad op de machine een kantlijn gestikt. De vertrek datum heb ik met mijn nieuwe datumstempel gezet
Stukjes van een oude landkaart op wat kleinere tags geplakt en daar alvast de plaats op gestempeld waar we naar toe gaan.
Het boekje
De binding
Dochtelief en haar lief passen de komende twee weken op huis & haard en vieren zo ook een beetje vakantie in onze tuin waar alles nu volop in bloei staat, op mijn andere blog heb ik daar een paar foto's van geplaatst, nieuwsgierig? Klik dan HIER. Wat zijn jullie plannen?

6 opmerkingen:

 1. wat ontzettend leuk om dat op deze manier te doen Willy, supergaaf idee, dat is top om dat tijdens de vakantie te vullen. Ik heb al vakantie gehad en in september nog 2 weken, wie weet ga ik dan nog een weekje naar de zon. Voor jullie een hele fijne en ontspannen vakantie toegewenst (met ID kaart).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om dit alvast klaar te maken, het ziet er gaaf uit, Willy! Heerlijk meid, behalve dan de ID stress ;)
  Geniet van jullie vakantie. Ik blijf zes weken thuis, heb ik nooit problemen mee, heerlijk niksen en doen waar ik zin in heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk boekje heb je gemaakt zeg, leuk die knoopjes. Ben benieuwd hoe je hem weer gaat vullen :)
  Als jullie terug zijn kom ik zeker even langs om mijn RRN te laten zien. Over drie weken krijg ik mijn eigen boekje terug, spannend!
  Veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I hope you have a wonderful vacation, Willy! I love how you made this little book!! Such a great idea and so creative!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed idee, ziet er nu al leuk uit, dus hoe zal het er uitzien als het klaar is . . . . . . . .
  Fijne vakantie.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf boekje, Willy! Fijne vakantie gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren