zaterdag 20 juli 2013

XL kaart

Deze week vroegen mijn collega's mij of ik een kaart wilde maken voor een collega die al een half jaar ziek thuis is, het liefst een grote waar alle namen goed oppassen luidde het verzoek. Ondanks dat ik toch regelmatig werk op dit of een groter formaat voor mijn journals (zie HIER), is een kaart nog lastiger als gedacht, ik was toch zo dol op uitdagingen :)?  Gelukkig waren mijn opdrachtgevers tevreden en hopelijk de ontvanger ook.

Het is een kaart op A5 formaat geworden, op een witte ondergrond heb ik een gedeelte beplakt met het prachtige papier van Fab scraps, van de achterkant van het papier (wat ook bedrukt is) heb ik een stook gesneden en opgeplakt en een washi tape (Hema) als een soort lambrisering :) Daarna op het wit met verschillende post stempeltjes en zwarte inkt gestempeld en tot slot de vlinder (van Paper artsy) met blauwe disstres ink op een ander vel gestempeld, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt en er nog twee voelsprieten aan gemaakt van blauw/groen draard. Ohhh...ja....de letters zijn  losse stempeltjes die ik al een hele tijd in mijn bezit heb maar eigenlijk heb her ontdekt.

10 opmerkingen:

 1. Erg mooi, willy, ik zit helemaal te puzzelen hoe je het hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, je hebt dit toch prima gedaan hoor! Heel mooie combinatie van kleuren en dessins. Ik kan me wel voorstellen dat het erg lastig was om op dit grotere formaat te werken, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Willy

  Je super grote kaart voor je collega ziet er prachtig uit, mooie techniek heb je gebruikt.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lastig, zo'n grote kaart, dan is het opeens zo'n héél erg groot wit vlak.
  maar ik vind hem goed gelukt! mooie kleuren ook.
  groetjes
  Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf gedaan en zeker groot genoeg voor alle namen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natuurlijk waren ze tevreden ... ziet er toch helemaal prachtig uit!! Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel geslaagd! Die blauwe poppies zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow ik vind hem schitterend!!
  Fijne zomer verder!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ´m mooi! Dat papier is idd mooi, maar het effect zo met de tape maakt het apart. Wens je alvast een fijne vakantie! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Willy,
  Ik ben ook weer terug van weggeweest. Twee weken genoten in Duitsland met m'n ouders en Jarno. Het was superweer dus helemaal goed! Nu even weer een bezoekje brengen aan alle bloggen. Wat heb je de laatste tijd weer supermooie dingen gemaakt zeg! Vind deze kaart ook erg goed gelukt.
  Tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren