donderdag 31 oktober 2013

Voor de donkere dagen....

nog wat spulletjes gemaakt voor de 
Schotse avond

Het idee komt van hoe kan het ook anders Pinterest. Toen ik vanmorgen met de hond liep ben ik op zoek gegaan naar mooie takjes, er lagen er genoeg :)

Ik had nog wat papier over dus heb ik nog wat kaarsen ingepakt
En tot slot nog wat luciferdoosjes gepimpt met de afbeelding van een schotse meneer, om de waxine lichtjes washi tape geplakt en het geheel nog even gezellig ingepakt.

14 opmerkingen:

 1. Oooh wat ziet dat er allemaal gaaf uit, Willy. De Schotse avond moet wel een succes worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die deco met de takjes is prachtig! Washitape voor de lichtjes is een goed idee! En de kaarsen zullen wel snel weg zijn; ziet er gezellig uit! Ben je nu helemaal klaar? Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen! De ster is ook mooi.
  Ik ga binnenkort ook wat blogjes plaatsen over DIY met takken.
  Heel veel succes bij de avond!
  Groetjes Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je toch heerlijk creatief!! Dit zijn weer erg mooie dingen, dat zal hard gaan! De grote witte bellen zag ik bij het Kruidvat, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er allemaal heel mooi uit. Ook zo leuk bedacht, het gepimpte luciferdoosje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi hoi Willy,
  wat een gave creaties, toevallig hoorde ik van morgen dat ik op een kerstmarkt kanstaan, dus grote kans dat ik wat ideetjes gebruik van jou, als je dat tenminste goed vindt? Ik zal jou wel de eer geven, op mijn blog, groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaat helemaal goed komen met jou op die Schotse avond. Wat zijn dit ook weer leuke cadeautjes! Ben fan van de houtjes-ster.
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke creaties weer!
  Gezellig weekend!
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh leuk! de schotse avond is er weer! Tenminste, ik herinner me dat je eerder deze ge wel dig leuke dingen liet zien die je maakte. Deze serie spulletjes is ook weer ge wel dig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi lieverd, wat onwijs mooi allemaal! Zoals je alles hebt ingepakt en versierd. En je creatie met takjes is geweldig. Is het bedoeld als decoratie? Wat leuk dat jullie een schotse avond vieren, hoe kom je er op? Fijn weekend, knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi Willy! Just stopping by to say "hi" and to let you know how much I love everything you share here on your blog! You are so creative my friend!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren