zaterdag 21 december 2013

enveloppen boekje & een nieuwtje!!

Allereerst wil ik een super leuk nieuwtje met jullie delen, Louise heeft mij gevraagd om deel te nemen aan het Art Journey design team. Super blij ben ik met dit aanbod en natuurlijk was ik meteen om! Voor het uitgebreide bulletin kun je even over hoppen naar mijn andere blog :) maar hier wil ik graag een boekje laten zien wat ik heb gemaakt voor onze dochter waar ik gisteren samen met mijn schoonzus gezellig langs ben gegaan.

 Het kaft is gemaakt uit de kartonnen doos van het kerstpakket, welke ik heb beplakt met pagina's uit een oud boek van de kringloop en waar ik mij vervolgens weer lekker op heb uitgeleefd met gesso, verf, stukjes tijdschrift en gel medium

 De rug van het boekje heb ik gemaakt door een strook wit papier te verven en daarna te bestempelen.

Aan de binnenkant zijn enveloppen gebruikt die vervolgens beplakt zijn met pagina's uit een boek, in de enveloppen heb ik A5 vellen gedaan en deze dubbelgevouwen.

Het slotje is gemaakt met een oud kettinkje en embellissements 

Aan de binnenkant van het kaft staan verschillende opdrachtjes die ze uit kan werken, zo wordt het een heel persoonlijk beelden dagboekje.

Dusssss...gooi de doos van het kerstpakket en de enveloppen niet weg :)

Een soortgelijk boekje kreeg ik op mijn verjaardag van mijn vriendinnetje, zij maakte het van designpapier. Op haar blog (klik HIER) kun je het bewonderen en een link vinden naar de werkbeschrijving. 

13 opmerkingen:

 1. Je dochter kan zo ook meteen creatief aan het werk, hi hi.
  Heel erg leuk gemaakt zeg.
  Ik maak eigenlijk nooit boekjes, maar ik denk dat je mensen er wel heel blij mee kan maken, misschien eens op mijn to do lijst zetten voor volgend jaar.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Willy, jij in het design team, wat ontzettend leuk. Ik ben je fan, dat weet je. Je verdiend dit echt. Gefeliciteerd!! Je boekje is hartstikke leuk, met een echte Willy omslag.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi boekje vol inspirerende opdrachten heb je voor je dochter gemaakt! Ben benieuwd hoe het eruit ziet als ze alle acht gemaakt zijn.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief boekje heb je gemaakt!
  Dit wordt zeker weten mooi ingevuld.
  Ik ga nu even naar je andere blog hoppen :)
  Lieve groet, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk nieuws, Willy!
  En wat een geweldig mooi boekje heb je gemaakt, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik las het leuke nieuwtje al op je andere blog :) Dit boekje is erg mooi! Knap gemaakt en je dochter zal er een leuke invulling aan geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is leuk geworden...... Was ze vast erg blij mee :)
  En wat een leuk idee met die opdrachtjes erin.
  En je nieuwtje.... fantastisch. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziet er super uit en wat een leuk nieuwtje Willy, proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beautiful book covers, wonderful collage work. Season's Greetings, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schitterend boekje voor je dochter dit zal ze zeker waarderen van haar kunstzinnige moeder, en gefeliciteerd met je designer worden voor Art Journey!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik was al lang niet meer aan het bloghoppen geweest en op jouw pagina was het hoppen meteen veranderd in plakken, want wat een mooie creaties heb je gemaakt! Daar moest ik gewoon even de tijd voor nemen hoor. Gefeliciteerd met je designerschap! Altijd een grote eer. Leuk weer eens wat van je gezien te hebben!

  Groetjes, Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wonderful !
  I wish you a Merry Christmas and a Happy New Year.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. via deze weg wil ik je echt enorm feliciteren met het leuke nieuws dat je member bent geworden van het art journay design team!! ge wel dig super fijn dat jouw talenten ook via deze weg de weide wereld inkomen, je bent zo veelzijdig en wordt het steeds meer en meer echt súper!! groetjes van Bianca

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren