Workshops

december stres?????

Helluupppp.........vandaag is het 1 december en ik moet nog zoveel doen, slechte planning of stiekem toch te veel geblogd?!! Mijn surprise en gedicht zijn nog niet klaar, heb de komende week twee verjaardagen waaronder die van mijzelf (vergeten vrij te vragen....dom, dom.....)voorlichting op de school van mijn zoon en zo nog wat andere dingetjes.

Tijdens één van mijn speurtochten op het web op zoek naar een surprise kwam ik dit leuke idee tegen. Helaas heb ik er zelf geen tijd meer voor......


Hier kun je de beschrijving vinden: http://www.yunomi.nl/artikel/sinterklaaskrans

Voor wie nog surprise tips heeft.....deze zijn meer dan welkom!!!!!

4 opmerkingen:

 1. Decemberdrukte ken ik ook!kerst oud en nieuw en de nodige verjaardagen.Ik ben toevallig volgende week jarig en mijn man ook.En dan hebben we naast ons nog 4 anderen die jarig zijn.Ik heb vandaag 2 zelfgemaakte kadootjes op mijn blog geplaatst.Als je wil kan je een kijkje komen nemen.

  Groetjes Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is inderdaad super leuk en mischien als ik nog tijd over heb ha.ha.. ga ik hem nog maken..
  Lieve groet.....elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt super mooi en leuk Willy. En heel erg bedankt voor je reactie op mijn blog voor het winnen van de wedstrijd voor het Event.
  groetjes
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen snelle surprise tips van mij, als ik er 1 maak ben ik uren bezig ... Gelukkig doet niemand er meer aan dus ik hoef niet :-) Ik heb een keer een stevig papieren reclame tasje beplakt met geponste bloemen, eerst bergen staaltjes behang gehaald bij Gamma, ponsen maar en plakken, leek snel maar was er evengoed lang mee bezig. In de tas een doos met het cadeau, doos ook helemaal beplakt met bloemen. Zag er zo mooi uit al was het van allemaal gratis dingen gemaakt. Was wel erg leuk om te doen. De krans die je laat zien met de pepernoten is zooo leuk, gelijk opslaan dat idee !!! Prettig weekend , groeten Caroline

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!