Workshops

Druk maar ohhhh....zo gezellig!!

Ik heb weer een druk maar gezellig weekendje achter de rug. Zaterdag visite van m'n zwager en schoonzussen ... 's avonds is één van de schoonzussen gezellig blijven eten en hebben we daarna samen met m'n dochter heelijk gestempeld (resultaat volgt later). Ondanks dat het aardig laat is geworden werd ik toch zondagochtend fris en fruitig in het zwembad verwacht om zwemles te geven.... 's Middags naar de kerstmarkt in Bourtange en tot slot kregen we nog een onverwachte uitnodiging om bij de ouders van mijn zoons vriendinnetje gezellig aan tafel te schuiven, ze was nl. die dag jarig! Voor haar heb ik dit flip flap album gemaakt met foto's van ons dagje uit in september.......
Het papier is van Eline's wintercollectie....... Verder heb ik de versiering vrij rustig gehouden omdat het papier al aardig druk is!

4 opmerkingen:

 1. Hij ziet er inderdaad heel mooi uit. Leuke herinnering. Ben benieuwd naar je stempel resultaten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat leuk gemaakt! Ik moest ook wel een beetje lachen om dat 'slingeraap', dat vond de persoon in kwestie zeker ook erg leuk :)

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig ziet het er uit. je flip flap album vind ik erg mooi geworden, waren ze vast wel heel blij mee....ik wens je hele fijne feestdagen en een lieve groetje.....Elly.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, prachtig hoor! Wat een mooie herinnering, om nog dikwijls vast te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!