Workshops

Van oud naar nieuw....en goede voornemens!

En nee....ik ben niet in de war met de feesdagen, ha,ha.....
Wie mij al een tijdje volgt weet misschien nog dat ik het goede voornemen had mijn hobbyspullen wat georganiseerder te bewaren. Nou...dat bleef gelukkig niet alleen bij een goed voornemen, (bijna alle) stempels zitten inmiddels keurig in een cd hoesje en toen ik laatst bij mijn lieve vriendin Annemiek was kreeg ik nog de gouden tip om ze in een cd rekje te bewaren, wel zo handig! Dus ging ik eerst maar eens bij de kringloop langs, ( nieuw kan tenslotte altijd nog ...) en daar kwam ik dit rekje voor een € 1,= tegen.

Ik zag gelijk de mogelijkheden, duzzzzz.......manlief heeft het onderste plankje vervangen voor een stokje en 'm voor mij wit geschilderd....lief hè?!
En dit is het reslutaat........

 De letters heb ik er zelf op gestempeld en de gehaakte potjes kocht ik ook voor een euro!!

 Dit schilderijtje hangt aan het rekje te pronken en maakte ik van afvalhout wat wit is geschilderd. De twee plankjes worden verbonden dmv ijzerdraad wat ik om een haaknaald heb gedraaid.....

Maar je was toch op zoek naar een cd rek?????
Klopt.....en die heb ik ook gevonden voor € 2,50!

Voor......

En na.........

Op deze foto kun je mooi zien dat elk hoesje een "onderwerp" heeft, het rekje hangt aan de zijkant van m'n secretaire...ideaal!

Tot slot nog een opberg tip voor papier.....

dit is een lectuurmand van de Ikea....achterin bewaar ik de grote scrapvellen en voorin de blokjes papier.
Nou....is dit georganiseerd of niet? Ik ben in ieder geval super tevreden!! 


9 opmerkingen:

 1. HELEMAAL SUPER!!! Wat ben je heerlijk gestructureerd bezig! Nu gaat het helemaal goed komen!Ook netjes houden he?(zegt Joyce)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat ziet er helemaal geweldig uit zeg! Wat je niet allemaal verzinnen kan met de toch leuke dingen van de kringloop.

  Groetjes en een fijne Valentijnsdag,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Willy,

  Wat ben je super goed bezig.Het ziet er echt fraai uit.Het probleem bij mij is om alles steeds weer goed op te ruimen. Voor ik het weet ligt het hele buro vol.
  groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi rekje en jaaaa wat ben jij goed georganiseerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh wat heerlijk dat je alles zo overzichtelijk opgeruimd hebt! ik heb net een nieuwe hobbykamer en ben druk bezig alles uit te zoeken en in te richten en had het goede voornemen om veel weg te doen en alleen wat ik echt gebruik terug te zetten.. het resultaat tot nu toe is dat mijn bureau helemaal vol ligt, ik er even geen gat meer in zie en dus even lekker aan het bloggen ben gegaan en dan zie ik jouw mooie post, zo inspirerend dat ik straks met frisse moed weer aan de slag ga:)

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Willy dit is echt super. Wat een geniale ideeen. De rekjes prachtig. Het opruimen moet bij mij ook gebeuren. maar als ik dit zie krijg ik toch weer een beetje moed.
  groetjes en werkse lekker in dit en met dit moois.
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dat rekje leuk geworden zeg... Niet meer te herkennen hoor... Ook leuk dat stokje er in... De cdrekje en -hoesjes zijn zeker een goede oplossing.

  Groetjes
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk rekje is het geworden ! En je schilderijtje eraan, prachtig ! En die gehaakte mandjes voor 1 euro, daar gaat mijn rommelmarkthart harder van kloppen ;-) CD rek gescoord, daar word je toch blij van, kleine prijsjes grote vondsten !

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!