Workshops

Pipes and drums......

Laatst vroeg een collega of ik een serie kaarten wilde maken voor de doedelzakband waar ze bij speelt.....tuurlijk....leuk!!
Het moesten kaarten worden die zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt zijn en het onderwerp moest natuurlijk muziek zijn en bij voorkeur een doedelzakspeler of een drummer. Een leuke uitdaging dus......
Eerst heb ik twee "prototypes" gemaakt en na goedkeuring ben ik aan de slag gegaan. Afgelopen weekend had ik alle dertig af......


Ze werden met groot enthousiasme ontvangen.....daar wordt ik nou blij van!


7 opmerkingen:

 1. Gaaf zeg!
  Ik kan me voorstellen dat ze met veel enthousiasme ontvangen zijn, zijn zijn echt leuk!

  Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zijn de kaarten geworden!! Ik kan me voorstellen dat ze enthousiast was over de kaarten! En nog wel 30 stuks, knap hoor!

  Fijne dag!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo dat was me een opdracht, 30 stuks nog wel! Ik vind ze superleuk en kan me voorstellen dat ze daar erg enthousiast over waren!

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi geworden hoor, je hebt er prachtige plaatjes bij gevonden. Heerlijk om mensen enthousiast te zien, zeker wanneer je er zoveel aandacht en zorg aan besteed!
   Lieve groet Diana

   Verwijderen
 4. Kan me voorstellen dat je helemaal blij wordt als je kaartjes met enthousiasme worden ontvangen! Ze zijn ook gewoon leuk. Vooral de bovenste vind ik top! Maar wat een aantallen heb je gemaakt... Is het dan nog steeds leuk ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ze zijn ook ontzettend mooi geworden.
  groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke kaarten zijn dat geworden!
  groetjes
  Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!