Workshops

Tag kaart.......

Gisteravond weer even ouderwets gefreubeld met mijn vriendin Annemiek. Naast dat het altijd heel gezellig is, is het ook leuk om elkaar spullen eens uit te proberen. Zo heb ik voor deze kaart op de  vierkantjes haar randen stempel uitgeprobeerd.....ik ben er zóóó jaloers op dat ze die heeft (ha,ha....) want ik vind ze echt superleuk!!
Misschien kan ik a.s. zaterdag nog zoiets scoren op de tweede hands stempel dag bij Art Journey in Sleen.....

De tag komt van DIT mooie blog van Astrid, ze maakt prachtige dingen en geeft op haar blog hele mooie freebies weg!!

 Laatst vertelde ik jullie dat mijn dochter een blog was gestart, en het werkt zo aanstekelijk dat haar vriendin er nu ook één is begonnen. Het gaat voornamelijk over theezakjes en serviezen maar ze is ook heel creatief en houd van bakken dus daar zal ook regelmatig een berichtje over geplaatst worden. Ze vind het vast leuk als jullie ook eens een kijkje bij haar nemen.....http://theezakjes-rensina.blogspot.com


7 opmerkingen:

 1. Je hebt helemaal gelijk: samen knutselen is altijd gezellig en je hebt opeens 'meer' spullen ;) Je kaartje is leuk geworden! En reclame maken kan je ook als de beste. Ik ga gauw eens bij de theezakjes en serviezen kijken.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart, Willy! Die blokjesrand zou je zelf ook nog met een fineliner kunnen tekenen als je de stempel niet kunt vinden?

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat weer een mooie kaart Willy!!
  En bedankt voor het reclame maken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is mooi geworden hé? Ik kan nog geen resultaat van gisteren laten zien, want hij is nog niet af ;( Maar het was weer gezellig.
  En je weet het..... lenen kan altijd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een schitterende tag/kaart, prachtige details !!

  groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!