Workshops

Love oneselfs.....

Met de opdracht van Marit nog een pagina gemaakt voor mijn journal. Eerst was ik weer in mijn oude boekje begonnen maar dit blijkt toch niet helemaal mijn ding dus dan maar weer op een los vel van 20x26 die ik later weer tot een boekje bind. Ik vond het voorbeeld met de boeken wel erg leuk dus dat werd mijn uitgangspunt........

De tekst spreekt mij persoonlijk erg aan omdat hij zo waar is...maar soms ohhh zo moeilijk is toe te passen op mijzelf !!
Het onderste boek staat in mijn boekenkast, af en koop ik in de bieb een tweede hands boek. Het romannetje zul je niet in mijn boekenkast vinden, ha,ha....daar hou ik nl. niet zo van maar heb ik van internet geplukt. Er zitten heel wat lagen gesso op de pagina want ik was telkens niet tevreden...ja daar heb je het weer die zelf kritiek, ha,ha....

7 opmerkingen:

 1. Mooi Willy, met al die lagen - dat geeft er echt een extra 'touch' aan! Tja, wanneer zijn we nou eens wél tevreden.... en laat dat kritiekmonster (ook wel 'blaatschaap' geheten) nou eens zijn mond... we hebben er allemaal last van hè? Drijf 'm maar gauw de stal in, want je pagina is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige pagina! Al die gesso pakt goed uit, je pagina 'staat als een muur' :-))
  Mooi rake tekst idd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou het is schitterend geworden in elk geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moest wel lachen om de opmerking van Marit, ook een die waar is! Ik ben het er i.i.g. mee eens en je pagina is super geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie pagina zeg!! Super, ben er eigenlijk nog niet aan begonnen. We gaan dit weekend op familieweekend dus wordt hem ook niet, nouja volgende week maar he.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig geworden Willy, beide pagina's, heel creatief!
  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allemaal heel herkenbaar :) Heel mooie pagina!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!