Workshops

Life is......

Dit weekend weer heerlijk aan de slag gegaan met een pagina (A5) voor in mijn andere boekje. Bij de kringloop kocht ik ooit eens een oude kinder puzzel, daar wilde ik iets mee gaan doen.......

De ondergrond gemaakt met grijze en bruine ecoline en water, daarna een reep uit een pagina gescheurd en nog een streepje van een behang monster en over het behang en de pagina nog wat gesso gedaan. De puzzel stukjes heb ik overgetekend op een leuke pagina uit een tijdschrift, uitgeknipt en erop geplakt, daarna heb ik er nog wat parelmoer glimmer mist overheen gedaan voor een mooie glans. De afbeelding komt uit een pagina van een promotie boekje van Deventer (ja.....niks weggooien!) en is gemaakt door een kunstenaar lijkt me, ik kon alleen zijn naam niet vinden. Tot slot nog wat rondjes gedoedeld en gestempeld met gesso en inkt.

6 opmerkingen:

 1. Schiterend Willy, wat een prachtige combinatie en materialen. Super pagina geworden en erg mooi het figuur aan de rechterkant.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie pagina en wat heb je alles goed bij elkaar gezocht...die figuur is ook erg mooi zeg, inspirerend he? En de tekst bij je puzzelstukjes, helemaal mooi!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel bijzonder en mooi! Leuk idee die puzzelstukjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Willy, maar even zo; fantastische en grappige atc op je andere blog! Ik vind die tekst ook helemaal geweldig, een waar woord!
  Waarom laat ik je dit hier weten? Ik kan geen reacties geven op je andere blog (al een hele tijd niet), vandaar dat je iedere keer geen reacties van me krijgt daar!) Als ik naar je reactieformulier ga, blijft hij 'hangen'. En als ik dan weer uit je blog ga kan ik ook geen andere blog meer bezoeken (blijft dan ook iedere keer 'hangen'. Dan moet ik eerst weer m'n computer opnieuw opstarten. Hartstikke vervelend allemaal! Ik dacht, ik laat je het even weten... ik vind het zo flauw dat ik nooit meer een reactie op je andere blog kan geven, maar dan weet je in ieder geval dat ik dit wel wil!
  Hèhè, een heel verhaal! Gefeliciteerd ook dat je tot favoriet gekozen bent bij Art Journey :-))

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!