Workshops

Pure.....

Vandaag kwam de eerste les binnen van de online workshop "A creative Art Journey" die ik bij MARIT volg, zes weken lang krijgen we twee maal per week een "opdracht" geïnspireerd op een bepaalde kunstperiode. Deze les behandelen we de prehistorie. Mijn handen jeukten alweer om aan de slag te gaan, ik liet mij inspireren door de grot tekeningen (kerven)......

Eerst heb ik een model uit de H&M bewerkt met koperpoets, daarna gesso vermengd met zwarte verf rondom de afbeelding aangebracht en met een saté prikker wat losse lijnen gekerft. Het masker heb ik eerst op wit print papier uitgeprint en uitgeknipt en daarna op de zelfde manier met gesso bewerkt maar dan nu vermengd met groene verf en tijdens het kerven heb ik de saté prikker in zwarte verf gedoopt. Nog wat rondjes geponst en een bloem gemaakt met garen en vastgezet met wat nietjes. 
Deze tekst vond ik toen ik bijna klaar was in een Happinez, hoe toevallig!!!

9 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen hoe je het hebt gemaakt Willy, ik vind het echt prachtig geworden.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige creatie, ik las net op je andere blog dat je hiermee begonnen was. Erg leuk om zo'n workshop te volgen lijkt me, veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kunstig hoor om dit zo voor elkaar te krijgen Willy! Lijkt me dat je er lekker mee los kunt gaan...

  hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi Willy, geweldig! En die tekst! Toeval bestaat niet!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! Las op je andere blog je aankondiging... als ik dan zie wat voor kunstwerkjes jij creëert kom ik sterk in de verleiding het ook eens te proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk hoe je het hebt gemaakt. Verf mengen met gesso heb ik nog niet geprobeerd, moet ik ook maar eens gaan doen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er heel gaaf uit, leuke techniek is dit toch! Veel plezier met je workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WAUW! Zag op je blog dat de eerste les begonnen was, dus meteen even een kijkje genomen. Wat gaaf, Willy! Veel plezier met de rest van de lessen (maar zo te zien gaat dat wel lukken :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. o, kijk, daar is het eerste resultaat al! mooi geworden! het is wel hard doorwerken met twee opdrachten per week.
  groetjes
  Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!