Workshops

Kubisme...

Les 9 van de workshop gaat over kubisme, een interessante les maar ik vond het een lastige opdracht. Er spookten wel allerlei ideeën door mijn hoofd maar het kwam niet echt uit mijn handen. Mijn eerste uitwerking ligt nu ook in de prullenbak, niet dat ik hem niet mooi vond, integendeel ik was zelfs best tevreden maar met het schrijven ging het behoorlijk mis. Dus gisteravond toch maar weer opnieuw begonnen aan een heel andere uitwerking waar ik gematigd tevreden over ben. Ik heb nog wel een ander idee in m'n hoofd misschien dat ik dat later nog eens uitwerk als ik wat meer tijd heb......

Met glimmermist (tattered angels) en rode ecoline de pagina bespoten, daarna met verschillende kleuren disstres ink vierkantjes gemaakt met het inktkussen, in sommige nog een vierkantjes stempel gezet met zwarte inkt, nog wat vierkantjes uit gekleurd papier geknipt. Daarna nog een "vrouw" samengesteld, tekst geknipt uit de happinez, vierkantjes getekend met een zwarte marker en nog even een lijstje erom met de maaimachine.
Marit was erg nieuwsgierig naar mijn prullenbak exemplaar dus die had ik er nog maar even voor haar uitgevist en er gauw even een fotootje van gemaakt. Ik zal hem jullie ook niet onthouden. Zoals je kunt zien heb ik hem nog proberen te redden door hem lost te halen van de ondergrond maar er was geen houden meer aan.

8 opmerkingen:

 1. Gelukkig heb je de tweede niet "verpest" met je......MAAIMACHINE..........(hi hi, sorry hoor, maar je hebt een M ipv een N gebruikt, ik moest er even om lachen en kon het niet laten om je een klein beetje te pesten, sorry, sorry)
  Ik vind hem erg mooi, die tekst is ook weer gewelig. De tweede is ook mooi, heel jammer dat die mislukt is, maar idd, geen houden meer aan.
  Je kunt hem misschien een keertje opnieuw maken, maar dat zei je zelf ook al.
  Fijne dag verder, groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi, hi...ja nu zie ik het ook! Zal het ff verbeteren hóór :)

   Verwijderen
 2. Uiteindelijk zijn ze allebei mooi en de tekst van de onderste is toch niet helemaal mislukt??? Leuk dat je deze ook even laat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap werk hoor WIlly...ik zie niets dat mislukt zou zijn!

  Hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn beide erg mooi, leuk al de kubussen. Maar vind je 2e niet mislukt hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een moeilijke opdracht, maar wat knap gedaan, Willy. Blijf het erg kunstig en creatief vinden zoals je alle opdrachten uitwerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan me voorstellen dat je het lastig vond, maar ik vind dat je echt een geweldige creatie hebt neergezet, die vrouw is een kunstwerk! En wat volgens jou mislukt is, vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!