Workshops

Mixed emotions....

Afgelopen zondag was er één met een lach en een traan, in onze omgeving was er een geboorte, een ernstige zieke en een dodelijk ongeval. Om de mensen te laten weten dat we in gedachten bij hen zijn maakte ik gisteravond deze kleine kaartjes (10x10cm)..........

Met disstres ink tumbled glas en peeled piant, de ondergrond gemaakt, daarna met bleekselderij en disstres ink peeled paint gestempeld, dit idee komt van GERY . Baby stempel afgedrukt met disstres ink peeled paint op wit papier en daarna gemat op een grijze ondergrond. Kantje, nietje, bloemetje en nog een tekst stempel van AJ en kaart één was af.
Bij DCL willen ze graag een kaart zien met de kleuren: aqua blauw, lime groen en grijs. Hierdoor liet ik mij inspireren.
Zelfde techniek als hierboven maar nu met één kleur disstres ink (peeled paint), andere stempel en gemat op bruine cardstock..
En tot slot nog een heel ander kaartje, het papierblok komt bij de boeken voordeel vandaan, vond het zo'n leuk  blok. De rest spreekt denk ik wel voor zich.

14 opmerkingen:

 1. Wat een emotionele dag zal dat geweest zijn, Willy. Fijn om dan middels een kaartje toch even te laten weten dat je gedachten bij diegenen zijn die het nodig hebben. Erg mooie kaartjes zijn het ook geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mixed emotions, dat kan je wel zeggen! Je maakte er 3 keer een heel mooie passende kaart voor, super! Die bleekselder is bij nader inzien wel een pracht van een stempel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaartjes voor deze mensen, die zoiets erg zullen waarderen. Moeilijk soms is het leven, vreugde en verdriet wisselen elkaar af. Moeilijker als het tegelijk komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad Willy, wat een bewogen dag is dat geweest.
  Je hebt er wel mooie kaartjes voor gemaakt en dat zal zeker gewaardeerd worden.
  Groetjes en jij ook veel sterkte, Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap Willy dat je deze emotie's al zo goed op een kaartje tot uiting hebt kunnen brengen. Deze worden zeker gewaardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vervelende zondag was dat, fijn dat je voor de mensen een kaartje hebt gemaakt.

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben ik nog vergeten te zeggen: dank voor deelname!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow inderdaad mixed emotions zoals iemand al eerder zei. Maar wat een mooie passende kaarten heb je voor ze gemaakt! En die achtergrond gemaakt met selderij is prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kaarten, mooie technieken heb je gebruikt!
  Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaarten hoor, mooie techniek. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hel mooie kaarten! keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige kaart , die juist uitdrukt wat je wilt uitdrukken, maar de wijze waarop je kaart zo mooi geworden is , is fantastisch!!!heel mooi let die selder!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat zijn deze mooi geworden, zeg!! Geweldig! Leuke kleuren samen, heel anders, maar allebei mooi!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!