Workshops

Take just one color....

Dat is de uitdaging bij AJ deze maand, best lastig hóór. Toen we gisteravond thuis kwamen van een heerlijk dagje uit moest er nog even worden gefreubeld natuurlijk dus toch maar een poging gedaan met deze ATC als resultaat.....

Eerst heb ik een pagina uit een tijdschrift bewerkt met koperpoets, daarna de stempel met de filmboy met brilliance inkt (lightning black) afgedrukt op print papier uitgeknipt en opgeplakt nadat ik alvast één bloem had gestempeld op de achtergrond.. Daarna de rest van de bloemen gestempeld allemaal in dezelfde kleur, een paar bloemen heb ik met andere nuance gestempeld, daarna nog een libelle, de woorden, een touwtje en bloemetje toegevoegd.

15 opmerkingen:

 1. Het is een prachtige ATC geworden! Mooi resultaat met de koperpoetstechniek. Leuke bijdrage voor de Art Journey uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke Atc! werkt koperpoets op dezelfde manier als aceton/remover?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gemaakt! Fijn dat je erbij schrijft hoe je dit doet! Dat maakt een hoop duidelijk! groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super gaaf effect, Willy. Hartstikke mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Willy wat een prachtige ATC is het geworden!! En heel mooi in 1 kleur.. Het kan wel even wennen zijn om in 1 kleur te werken maar het laat je ook wel weer nadenken en je leert er ook weer van.. altijd leuk toch?
  gr. Dianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond 'in één kleur blijven' ook niet makkelijk. Maar je bent er goed in geslaagd. Heel leuke ATC, er is veel op te zien en wat is die filmboy toch een mooie stempel! Bedankt voor het meedoen met onze challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Willy..
  Ik vind het zo'n kunst die kaarten die jij maakt..Echt top! Die combi met die kleuren en die opbouw met die bereklauw en dat jongetje...
  Echt geslaagd!
  Fijne dag en lieve groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie ATC geworden hoor! Leuk zo met 1 kleur, maar toch niet saai. En ik kom deze week de koperpoets techniek oefenen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi zeg! Altijd bijzonder wat jij maakt.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie ATC, je bent echt helemaal verslaafd aan koperpoets he haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!