Workshops

Workshop mixed media.....

Gisteren heb ik samen met mijn DOCHTER MAUREEN een super leuke workshop gevolgd bij Art Journey in Sleen. We hebben daar twee canvasjes gemaakt van 10x10 cm. Over het eind resultaat ben ik niet zo tevreden maar dat lag zeker niet aan LIESBETH haar uitleg want zij deed het geweldig!! Ik laat ze dus ook niet aan jullie zien, ben je benieuwd wat we hebben gemaakt klik dan HIER. De mijne zagen er ongeveer net zo uit maar dan anders, ha,ha. Toch heb ik weer leuke nieuwe dingen geleerd zoals het werken met reliëf pasta en gebruik maken van servetten. Van het restant van de servetten heb ik gisteravond nog even een ATCje afgemaakt wat al half af was maar wat nog wachtte op de finishing touch.....

De ondergrond is gemaakt door koperpoets over een pagina uit een tijdschrift te wrijven. Daaroverheen heb ik een deel van een servet gedaan (bloem) en dit "vastgeplakt" met gel medium. Tot slot nog een afbeelding ingewreven met baby olie, wat tape en een randje met een zwarte marker gemaakt.


9 opmerkingen:

 1. klinkt gezellig om zo samen met je dochter een workshop te doen! jammer dat we het resutaat niet mogen zien,haha, maar je ATC ziet er prachtig uit! gezellig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi die ATC.
  Ik weet hoe klein ze zijn, die ATC-tjes, dus ik vind het knap dat je zoveel technieken gebruikt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk zeg en een workshop bij Liesbeth is altijd geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi ATC-tje! Veel details op een klein stukje, gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We waren van plan om naar Drenthe te gaan afgelopen week, maar zijn toch thuis vakantie gaan vieren. Ik wilde nl. graag een workshop volgen bij Art Journey in Sleen. Jammer....als ik geweten had dat jij daar dan ook zou zijn. Wie weet, komen we elkaar ooit nog eens ergens anders tegen. De wereld is soms zo klein. Groetjes, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Willy! Niets mislukt! Alleen wordt het anders dan je dacht, dus kom op met die canvasjes!!!!!!!!!!!!!!!Wat leuk dat je dochter mee wilde!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellig om samen te workshoppen met je dochter!
  Je ATC ziet er gaaf uit. Vind het altijd knap, zoveel mooie details op een klein stukje papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk resultaat hoor Willy!!! Grappig werken he met de koperpoets!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!