Workshops

Ambique figuur...

Vandaag wilde ik een Art journal pagina maken om mijn gevoel van dit moment uit te drukken, op internet vond ik deze afbeelding, een zogenaamd ambique figuur. Dit vond ik een mooi uitgangspunt, een jonge en oude vrouw, iemand die op een kruispunt staat. Moet ze nu eindelijk haar hart volgen of kiest ze weer voor de veilige weg.......


De ondergrond is gemaakt dmv verschillende kleuren acryl verf aan te brengen met een roller en er daarna met een kam door te gaan., de kleine witte cirkels komen uit de schuur :) en heb ik bewerkt met een laagje gesso, de anwb paddenstoel komt van internet waar ik nog een "plaatsnaam" aan toe heb gevoegd :), verder nog wat washi tape en wat steekjes aangebracht.

Zie jij allebei de vrouwen? De jonge vrouw heeft een veer op haar hoofd en zie je een beetje vanaf de achterkant. De oude vrouw kijkt naar beneden en heeft een bontkraag.

7 opmerkingen:

 1. Wat gaaf Willy. Ik moest wel even mijn ogen in laten stellen maar inderdaad ik zie twee vrouwen. De jonge vrouw is ook super.
  Leuk hoor
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi Willy, ik kan je geen advies geven maar je hart volgen is heel vaak het beste,

  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed om zo vanuit gevoel te werken Willy...pracht resultaat....

  goede zondag gewenst, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend gedaan, mooi ook hoe je de wegwijzer erin verwerkt hebt. En ja een keuze maken is soms lastig, ik doe dat meestal vanuit mijn gevoel en voor mij werkt dat goed. Fijne zondag verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig leuk Willy... ik ken dat plaatje van de twee vrouwen (er zijn trouwens meer van die afbeeldingen die weer 2 of zelfs 3 figuren laten zien) - je hebt het prachtig symbolisch gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi en heel creatief bedacht en uitgewerkt Willy.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi en prachtig uitgevoerd, de kam, cirkels uit de schuur de paddestoel en vooral de vrouwtjes zijn super gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!