Workshops

Snowman.....

Na de drukte en voorbereidingen van de markt en de workshop ben ik nu eindelijk toegekomen aan mijn eerste kerstkaart! Andere jaren was ik op dit tijdstip allang begonnen en maakte ik niet één dezelfde kaart, heel leuk maar ook erg tijd rovend. Dit jaar ga ik ze in mini series maken, voor de eerste serie heb ik mij laten inspireren door de challenge van deze maand op het blog van het ART JOURNEY DESIGN-TEAM, het thema is rond........

Het is een 10x10 kaartje, ik vind dit zo´n leuk formaatje. Ik heb de ondergrond gesponst met  disstres ink tumbled glas, daarna heb ik met versamark de sneeuw sterren gestempeld die ik ooit eens bij de action kocht en er embossing poeder over gedaan. Met mijn double do een wit papier geembost en daarna er een rondje uit gestanst. De Film boy heb ik afgedrukt met zwarte inkt en toen uitgeknipt, ik heb zijn mooie gezichtje verstopt achter een rondje die ik uit wit papier heb geponst, sorry filmboy! Tot slot de ringband gestempeld met zwarte inkt, deze stempel komt uit de serie pages van AJ en nog een kantje, nietje en tape´je natuurlijk om het af te maken.

14 opmerkingen:

 1. Heel leuk gemaakt Willy!

  Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! ERg apart, het is net een ringbandboekje, maar toch ook ene kaartje. Heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die ringen doen het altijd goed op kaarten, mooi. Leuke bijdrage voor de Art Journey challenge, bedankt voor het meedoen weer Willy! En succes met de volgend kerstkaarten serie, benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit en ik ben ook benieuwd naar de volgende serie,haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De filmboy, de ringband.. wat gaaf allemaal en wat een superleuk kerstkaartje is dit geworden. Succes met de rest.
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk he, die 10 bij 10?!!
  En wat een goed idee, die "Mini-serie", leuk om te maken en zeker handig!
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je weer meedoet aan de Challenge Willy.. en nog wel met een heel originele kerstman kaart!! heel erg leuk gedaan..

  groetjes Dianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart! Echt een winters sfeertje door de kleuren, staat mooi! En grappig hoe je de sneeuwman hebt gemaakt, erg origineel!!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuke kaart en wat grappig zo met die sneeuwman, ik ben benieuwd naar je mini series.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg leuk gedaan!!!
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!