Workshops

Goede voornemens????

Afgelopen weekend wilde ik een kaart maken voor iemand die bevallen was van een mooie dochter. Nou... dat was een zware bevalling, nee niet van de dame in  kwestie (tenminste dat hoop ik niet voor haar) maar ik was totaal inspiratieloos. Nou gebeurd dat wel vaker, doorgaans rommel ik dan wat door mijn spulletjes en dan komen er vanzelf allerlei ideetjes boven borrelen maar zo ging het deze keer niet. Alle stempeltjes, papiertjes en tape'jes zijn door mijn handen gegaan en telkens hoorde ik een kritisch stemmetje zeggen: stom, nee niet mooi, veel te vol. Nou kan ik in zo'n geval beter stoppen maar naast dat ik nogal kritisch ben, ben ik ook nog een doorzetter en geef ik me niet snel gewonnen, doorgaans is dat een eigenschap die me wel het eea oplevert, zo niet deze keer. Dus aan het eind van de avond gaf ik het toch op.

Gisteravond begon ik ietwat gefrustreerd opnieuw aan mijn door mijzelf opgelegde opdracht want of het allemaal nog niet genoeg was had ik mezelf ook nog een deadline opgelegd. Drie uur later na weer de nodige zelf kritiek besloot ik dat het genoeg was, ik liet het kaartje aan mijn kinderen zien, die doorgaans een stuk milder zijn dan ik zelf. "Nou...dat is toch best leuk?" klonk het oordeel. Mijn goede voornemen voor dit jaar is  dus goed = goed genoeg! 


Ben benieuwd hoe lang ik het volhoud. hebben jullie nog goede voornemens???


14 opmerkingen:

 1. Ikvind het een heel leuk kaartje geworden.
  Soms is het lastig he om van alles bij elkaar te zoeken en te zorgen dat het voor jezelf goed genoeg is. Ik ken dat wel.
  Maar ik vind je voornemen een goeie ;)

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best herkenbaar Willy! Maar ik denk dat je nu wel erg kritisch was. Dit is mooi! Niet te voel, gave kleurtjes en alles mooi geplaatst. Ik houd er wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi, lief en rustig kaartje. Niet te kritich zijn op jezelf, maar het is wel herkenbaar hoor haha.

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. eenvoudig, maar leuk kaartje Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar, vaak zelf we zelf veel te kritisch. Maar wat een super leuk kaartje is dit geworden, Willy. Helemaal goed gekeurd, joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een schattig kaartje, helemaal goed!
  Mijn goede voornemens? ik heb me voorgenomen om niets meer te moeten, maar van alles te mogen! haha Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi hoor.
  Er zitten toch wel wat verschillende "verrassingen" op, de bloem, het nietje met de touwtjes en het stukje tape.
  Mooi kaartje enne.......ontvangers zijn altijd extra blij met een zelfgemaakte kaart, dus je zit sowieso goed.

  Mijn goeie voornemens: Alles Positief bekijken (alhoewel ik de afgelopen dagen al aardig op de proef ben gesteld, lukt het me nog steeds)
  Lieve groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed? Prachtig! Maar ik ken het gevoel. Ben zelf ook regelmatig niet echt tevreden over mijn maaksels. Het wordt vaak anders dan dat ik voor ogen had. Goede voornemens? Genieten, zo veel mogelijk, van alles en iedereen!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Willy

  Hoe zou dat nou toch komen.......we willen het soms te perfect denk ik, ik herken het wel hoor. Maar By The Way......het is een prachtig kaartje.
  Mijn goede voornemen is genieten en alleen maar dingen doen waar ik me goed bij voel.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi, hi, vaak verloochent de aard van het beestje zich niet.
  Maar echt zonder stroopsmeren: "Dit ziet er top uit en er is echt niks mis mee!"
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dr zijn van die dage dat....Ja ik denk dat iedereen ze wel heeft maar de dagen dat het je handen uitloopt zijn er ook:-)Dit kaartje is toch maar weer mooi gelukt!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, wat MOOI! En zeker weer goed gelukt. Ook het plaatsen van de foto's. Dank voor je tip. Is gelukt. Lieve groetjes, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een goed voornemen, goed is goed genoeg, sluit ik me helemaal bij aan! En dit kaartje is veel meer dan goed ;) het is juist een heel mooi sfeervol kaartje geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!