Workshops

Birthday...

Sinds ik het scrapbooken weer wat heb opgepakt volg ik ook een paar blogs hierover, zo ook het blog van DUTCHDARES waar ze iedere twee weken een nieuwe schets hebben. De eerste LO is hierop geïnspireerd.

De papiertjes komen uit een papier blok van de boekenvoordeel, ik heb ze in verschillende maten gesneden en aan elkaar gestikt op de naaimachine
Het taartje heb ik zelf gemaakt van strookjes design papier en een zwarte marker, dit ideetje zag ik op.... jawel...Pinterest!
Op deze pagina heb ik dezelfde papiertjes gebruikt. De bloemen zijn een stans en heb ik door midden geknipt, met een zwarte marker heb ik ze nog wat geaccentueerd, de ronde stempel is een freebie die ik van het blog van elke kaart een feestje heb gehaald.
Een soort etuitje gemaakt zodat ik nog wat meer foto's kwijt kon
Foto's op maat gesneden en op bruine tags geplakt.....
Zóóó leuk om even weer terug te gaan in de tijd. Vandaag moet de "kleine meid" theorie examen doen, duimen jullie mee???

19 opmerkingen:

 1. Mooie LO's! Die patchwork achtergrond vind ik super. En het idee van de foto-tags moet ik onthouden. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAUW wat een superleuke paginas's weer Willy! Wil ze graag eens in het echt bekijken, vanmiddag? Je taart idee had ik ook gezien op Pinterst wil ik ook eens maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke lootjes, Willy! En de duimen gaan in turbostand voor het theorie examen, wens haar succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi LO heb je gemaakt, wat een gaaf taartje. Ik ga die vast ook een keer maken. Super ideetje. Bedankt voor de inspiratie, ik ben op moment een beetje inspiratieloos. Dus ben ik mijn werkkamer aan het uitzoeken. Altijd nuttig. groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je mee hebt gedaan met de DD schets challenge Willy! Wat een vrolijke lapjesachtergrond heb je er van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Willy! Thank you for stopping by my blog! I love both of your pages here! They are creative and beautiful!!!! the stitching looks wonderful!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik word altijd een beetje weemoedig als ik terug ga in de tijd aan de hand van foto's. Wat gaat alles toch snel en wat worden 'onze' kleintjes snel groot. Natuurlijk duim ik en ik vind je LO's super leuk!
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke layout en grappig dat je ze aan elkaar hebt gestikt

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk werk om te zien hoor Willy!!!
  Alles ziet er goed uit.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoop dat die "kleine" meid het gehaald heeft! Wat een leuke kleuren en leuke 'taart' is iets om te onthouden... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wow ziet er erg mooi uit, leuk die fototags! ik hoop dat je dochter het gehaald heeft! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie lO en leuk idee de tart zelfgemaakt!! Gaaf vind ik ook de fototags! En gehaald het theorie examen, hoop het!

  Groetjes,Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, die tags zijn echt leuk. Slimme manier om meerdere foto's te verwerken! En, heeft ze het gehaald?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vind je het goed dat ik je LO'S gebruik? :) Vind ze namelijk zo leuk en ben ook bezig om twee verjaardag pagina's te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk, vooral de pagina met papiertjes het het prachtige taartje. Je tags zijn ook mooi. Dat ik daar niet opgekomen ben. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk dat je mee doet met de Dutch Dares sketch challenge. Het is een mooie layout geworden. Mooi gedaan zo met die stiksels.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk idee om een patchwork achtergrond voor de Dutch Dares schets te maken! Dat ziet er heel bijzonder en vrolijk uit. Op een nieuwe schets moet je 4 weken wachten maar de eerstvolgende keer hebben we een hele bijzondere Dutch Dare: de 100e en daaraan meedoen is zeker de moeite waard. We hopen je dan weer te "zien"!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!