Workshops

Februari cirkels...

Maandelijks doe ik een cirkel swap met een aantal dames die ik o.a. bij de eerste workshop van Marit heb leren kennen. Deze keer waren de cirkels voor Esther.

Het thema was deze maand vervoer. Eerst heb ik op de cirkel een strook uit een woordenboek geplakt, daarna heb ik  hem door een embossing folder gehaald voor de radars. Toen hier en daar nog wat roze ecoline en zwarte inkt aangebracht en een laagje gesso. Tot slot nog een laagje glimmer mist (parelmoer) gesprankeld, en o...ja de scooter heb ik uit een behangmonster (hoe kan het ook anders :)) geknipt en opgeplakt!
De techniek was deze maand, maak iets met aluminium folie. Zelf ben ik over deze het minst tevreden en ook de kleuren kloppen niet helemaal, de foto is nl. met kunstlicht genomen maar ja.... Eerst heb ik op de ondergrond een designpapier geplakt en een strook aluminium tape daarna heb ik de cirkel door de embossing folder gehaald. Toen met een schuurmaatje de bovenkant van het designpapier licht opgeschuurd, dit leuke ideetje zag ik op het mooi blog van Ellen. Wat gesso op het aluminium tape gedaan, Vogelhuisje gestanst, vlindertje van Pinterest (ja....ik ben officieel verslaafd :)), touwtje, nietje en ze konden op de bus!
Inmiddels ben ik alweer bezig met mijn derde workshop bij Marit, mixed emotions, zóóó leuk om te doen. Vandaag plaats ik les 5 op mijn andere blog. Nieuwsgierig?? Klik dan HIER

10 opmerkingen:

 1. Supergaaf gedaan, vooral de scooter vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Willy..eerst en vooral...wat een leuke cirkels zijn dit! Vervolgens stuurde ik jou een mail (mailadres door op vakje mail rechts op je blog te klikken = bh.duit.....), maar hij kwam onbezorgd terug... Laat jij me op mijn blog even weten hoe ik je wel kan bereiken ivm pralines...mailadres misschien veranderd?

  Liefs Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o wat mooi! Allebei overigens hoor. Ik ben helemaal weg van die scooter, geweldig! Dat embossing effect is toch eigenlijk wel super gaaf, misschien moet ik er toch ook ooit eens aan geloven :)

  knuffel,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zien die cirkels er gaaf uit! Heb ook even verder op je blog gekeken. Heb aan de hand van je creaties weer wat inspiratie opgedaan; bedankt! En ben gelijk maar volger geworden; wie weet waar je me nog allemaal mee inspireert!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal leuk, vooral de scooter. Ik dacht dat het een stempel was. Je bent zo lekker bezig Willy, Je gaat als een speer! Ik heb laatst van een winkel 6 grote behangboeken gekregen, maar ben even inspiratieloos.Maar zoals Gerrina zegt: doe ik door jouw creaties hopelijk weer wat inspiratie op. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf, vooral die met de scooter!!!

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die scooter is echt helemaal geweldig! En wat leuk dat je voor het andere kaartje een 'techniek' van mijn blog hebt gebruikt.
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi gemaakt zeg en weer zo duidleijk verteld hoe je het gemaakt hebt.
  Ga nu gauw even op je andere blog kijken.
  Tot zo, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. prachtige circels, vooral die met die scooter vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Willy

  Wat een gave cirkels, en ook ik vind die met de scooter helemaal te gek.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!