Workshops

Your first year...

Allereerst bedankt voor jullie beterschap wensen, ik ben gelukkig weer helemaal opgeknapt! Laatst heb ik aangekondigd dat ik af en toe ook weer wat lay outs laat zien omdat ik aan een scrapbook voor mijn dochter ben begonnen met wat highlights uit haar jeugd.

Het is ontzettend leuk om weer te doen al is het nog wel een beetje "eng". Het is weer heel anders werken als een kaart of een art journal, ook al kun je de technieken die je daarop toepast ook hiervoor prima gebruiken. het is gewoon nog een beetje zoeken en her ontdekken.

18 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk Willy! Het achtergrondje is mooi en rustig, ook van kleur. Het past er uitstekend bij. Ik heb een paar jaar geleden een familiealbum voor mijn ouders gemaakt. Zo leuk, en dankbaar werk. Je bent ook even weer terug in de tijd, die al zo snel gaat. Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tweede pagina, dat is Maureen met Ellemijn of niet? Volgens mij heb ik deze foto's wel eens eerder gezien.
  Ook leuk tekstje erbij, mn moeder zegt net dit kun je wel voor je beroep gaan doen ;) Omdat je binnenkort weg moet bij Menzis... Vind het eigenlijk best een goed idee haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, ha...ik zou niets liever willen :) Ja, het is Ellemijn met Maureen en op het derde rondje (rechts van boven) staan Marloes en Maureen.

   Verwijderen
 3. Trouwens wat een mooie nieuwe bovenkant heb je op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer beter bent Willy. Nou je LO mag er zijn! Dit wil ik ook nog eens doen en foto LO maken..................

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, ik vind het SUPER leuk.
  Je bent het nog niet verleerd hoor.
  Fijn dat je weer opgeknapt bent.
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee je bent er weer!! Fijn dat je weer beter bent. Mooie layout! Echt leuk dat je dat voor je dochter doet, daar zal ze heel blij mee zijn.

  knuffel, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ps: wat een super mooie blogheader heb je nu!!! Echt prachtig gedaan!

   Verwijderen
 7. Willy, ik probeer je te mailen, maar dat lukt niet. Vanmiddag was ik bij Sostre Grenes aan de Grote Markt in Gron. Ze verkopen heel veel washi/tape voor 98 cent en veel meer leuke hobbyspulletjes voor heel weinig geld. Ik loop er vaak even naar binnen, want het assortiment wisselt nogal eens. Ook leuke kijkdozen voor weinig geld. Dit wilde ik je even laten weten.Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ken het. Leuk winkeltje hè, bedankt dat je me er op attendeert!!

   Verwijderen
 8. Fijn dat je weer bent opgeknapt. Volgens mij heb je je vol overgave op deze LO gestort na de gedwongen rust. Wat is ie mooi!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gelukkig je bent weer beter, vervelend zo'n griep! Maar je pagina ziet er prachtig uit. Lijkt me erg leuk om te doen en ik denk dat je dochter er erg blij mee zal zijn! mooie nieuwe blogheader heb je! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je weer beter bent! Leuk je lay outs!! Even weer wat anders hé, maar ze zijn goed gelukt hoor!

  Fijn weekend verder!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave pagina, Willy, hartstikke leuk gedaan! Dat gaat een mooi album worden voor je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk en wat een dotje zeg!
  Leuk om terug in de tijd te gaan en je beleeft alles dan weer opnieuw he?

  Liefs,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi hoor, leuk die foto's in de bloemvormen en het lijstje erbij met wanneer ze dingen ging doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik had nog even een vraagje, in wat voor album/map maak je de pagina's? In een vast boek of losse bladen en dan in een map? Wil ook aan de slag voor mezelf maar weet niet zo goed waarin ik het moet maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb het album bij Josephiena gekocht, ze heeft een winkeltje op de Julianastraat en heeft ook een webwinkel (met allerlei leuke srapbook spulletjes) dit is de link naar haar website: http://www.josephiena.nl/. Ze had twee album opgekocht uit een faillissement maar hier heb ik ze ook gezien: https://www.scrapbookzolder.nl/. Leuk dat je ook LO gaat maken ben erg benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!