Workshops

Home...

Herkennen jullie dit? Je bent de hele middag bezig met één kaart en je hobby ruimte ziet eruit alsof er een bom is ontploft! Nou dat gebeurt mij regelmatig, vanmiddag wilde ik een verhuiskaart maken maar het wilde maar niet vlotten. Aan het eind van de middag was ik eindelijk tevreden.

De stempel rechtstreeks op de witte kaart gestempeld met zwarte inkt, daarna de stempel nogmaals gestempeld maar dan op een groen stuk papier. Dit deel uitgestanst met de double doo (bloem) en ook nog een zwarte bloem. Een half labeltje gemaakt van een restje wat ik nog had liggen (gemaakt met te gekke krijtjes) Een rib on kantje er op en tot slot nog het woord HOME gestempeld op een stukje craft papier.
Als je de kaart zo ziet zou je niet denken dat je daar nu een hele middag over moet doen :)

15 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar, Willy, maar wat een super gave kaart is het uiteindelijk geworden. Helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor, mijn werkkamertje is over het algemeen één grote chaos... En dat iets niet wil lukken, dat heb ik maar al te vaak. Maar van dit kaartje kan ik dat toch niet zeggen. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha hoe herkenbaar, die bom dan. Ook bij mij is dat vaak het geval maar het resultaat mag er zijn Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja...ik herken het! Maar het is je gelukt. Mooie kaart. Leuk dat je de stempel hebt laten doorlopen in het groene papier.
  Fijne dag, hopelijk zien we de zon vandaag nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart en wat een grote stempel zeg!
  Haha kan het best begrijpen dat je kamer een chaos is...
  Maar gelukkig ben je nu wel tevreden.
  Liefs Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel herkenbaar, zowel de bom als de tijd die je soms nodig hebt om (slechts) één kaartje te maken. Maar.... het resultaat mag er zijn. Gaaf!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet lekker als het maar niet opschiet.... Ben blij dat ik er niet zo heel vaak last van heb... Mooie kaart geworden (Daar zie je ´t niet aan...) En een mooie stempel. Fijne zondag, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja hoor herkenbaar, vaak is het een grote rommel na het maken van een kaartje. In het bedenken van een kaartje gaat al veel tijd zitten en vaak ook in de uitvoering. Deze is super, erg mooi de grote stempel!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldig kaartje. Erg mooi van kleur ook.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihihihi Willy, inderdaad zeer herkenbaar... maar jouw rommeltje maken is de moeite waard geweest, want het resultaat dat je tevoorschijn hebt getoverd is werkelijk top!!!
  Groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Welnee... mijn werkblad is altijd keurig, haha ;) Maar dan ben je lekker bezig en dat zie je af aan dit resultaat, gaaf Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. haha ja dat komt me erg bekend voor!
  Maar je kaart is prachtig geworden!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. What a very special and cosy card!! Love the colored house as an eyecatcher ♥ Conny
  http://piaromsartjournaling.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gelukkig dat je aan het einde van de middag in ieder geval tevreden met een kaart in je handen zit (soms is dat zelf niet het geval en ligt alles verknoeid in de prullenbak). Die bomontploffing liet ik ook een tijdje geleden nog zien, dus geen angst, dit is heel normaal volgens de vele reacties die ik kreeg.
  Vind je verhuiskaart heel erg origineel gevonden en erg leuk.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!