Workshops

Art Journey challenge #41-ScraplingsAllereerst wil ik iedereen een heel gelukkig nieuwjaar toewensen. Voor mij begint dit jaar op creatief gebied met een nieuwe uitdaging. Voor het eerst doe ik met de Art Journey challenge niet mee als deelnemer maar zoals eerder aangekondigd als design-teamlid. Best spannend hóór kan ik aan de verwachting voldoen maar ook super leuk natuurlijk! Godelieve daagt ons dit keer uit om één of meerder scraplings te maken, dit is het strookje wat je afsnijdt om van een rechthoekige kaart een vierkante kaart te maken. Je kunt ze heel leuk gebruiken als kadolabel of als boekenlegger.

Ik heb de strookjes eerst bewerkt met distress ink (één met scattred straw en de ander met spiced marmalade), bespoten met water en daarna met distress ink (pumic stone) een bloemen stempel gezet. De grote bloem met Versamark gezet en bestrooid met embossing poeder die ik vervolgens heb verhit. Met zwarte inkt een rondje gezet, de woorden gestempeld en hier een soort plastic ovaaltje over geplakt wat eigenlijk bij een embellissement hoort (medaillon).
De vlindertjes maakte ik zo...
De voelsprieten zijn gemaakt met heel oud nylon garen
Ik hoop dat ik jullie heb weten te inspireren om ook mee te doen. Hop voor nog meer prachtige voorbeelden en de voorwaarden even over naar het Art Journey Design-team blog. (klik HIER).

Gebruikte Art Journey stempels: Precious moments & Pages

19 opmerkingen:

 1. Ach Willy, ik snap het hoor die onzekerheid maar die heb jij ABSOLUUT niet nodig, wat zijn deze kaartjes weer mooi en creatief, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige labels heb je weer weten te maken!
  Leuke kleuren en een prachtige stempel.
  Ga gauw kijken wat je mede designteamleden hebben gemaakt.
  Lieve groet, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wat een leuke labeltjes heb je gemaakt en wat mooi hoe je de vlinders maakt, dank je wel voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Willy. ook voor jou en iedereen die je lief is een heel gezond en gelukkig 2014. En wat een prachtig begin heb je gemaakt als design teamlid. Vertrouw en geloof in jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie bijdrage Willy! Leuk die voelsprieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet zeker dat jij op je plek bent in het DT van Art Journey. Ik geniet weer van je zonnige labels, leuke challenge trouwens!! En gaaf hoe je het vlindertje hebt gemaakt, weer iets wat ik ga onthouden.Wens je een heel goed en creatief 2014 toe!!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als eerste voor jou en je familie een mooi 2014 gevuld met fijne momenten en veel creativiteit! Enne, zoals ik al wist ben je creatief en goed genoeg om moeiteloos in het DT bij Art Journey te passen! Ik keek al uit naar jou eerste aandeel en vind ze heerlijk zomers en weer super origineel! Hoe jij die vlinders gemaakt hebt en verwerkt... Ik ga wat verzinnen, want ik doe graag mee na zulke mooie voorbeelden! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk geworden Will, en je weet het zelf wel, je kunt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je scraplings zijn prachtig Willy! Leuk dat je toont hoe je ze maakte. Slimme tip om vlinders te ponsen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig! Wat ben jij 2014 en je DT-schap goed begonnen met deze scraplings. Dat belooft wat! Ik wens jou en je gezin alle goeds voor dit nieuwe jaar.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi resultaat Willy! En die vlinders...super :-)
  Beste wensen voor 2014, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je scraplings zijn prachtig Willy! Mooie voorbeelden om veel inspiratie uit te halen, wees daar maar niet bang voor! De beste wensen voor dit nieuwe jaar!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo'n hartjespunch heb ik ook!! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. They are soooooooo gorgeous! Great idea with the cutout!! ♥ Conny
  Piaroms Art Journaling

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Willy wat een top begin als ons designteamlid, ben er weg van. Ga ook eens kijken of ik een hartjes pons heb. Je moet er maar op komen. Bedankt voor de tip en inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi hoi Willy,
  wat een prachtlabels,
  leuk, e bent ook heerlijk aan het stempelen en je inspireert me enorm!
  groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je scraplings zijn heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Schitterende scraplings!! Wat een vrolijke kleuren en wat een leuk idee om vlinders zo te maken. Bedankt voor je reactie!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!