Workshops

Nog meer boekenpret

Mijn ex teamleider zijn vrouw staat op het punt te bevallen van een tweeling ze verwachten een jongen en een meisje, daarom vroegen mijn ex collega's een grote kaart te maken (A5). Natuurlijk wilde ik graag gehoor geven aan dit verzoek maar ik blijf het lastig vinden een kaart maken op zo'n groot formaat

Laatst kocht ik bij de kringloop een prachtig boek over de uitdrukkingen van vissen (boos, trots, verbaasd enz.). Eerst heb ik een pagina (blauw) geplakt op een wit A5 vel. Daarna heb ik uit een roze pagina het woord trots gescheurd en opgeplakt. De baby's heb ik van internet geplukt, uitgeprint en vervolgens gestanst en opgeplakt. Met blauwe acrylverf en een dop heb ik er nog rondjes omgezet.
Ik hoop dat hij aan de verwachting :) voldoet, het blijft altijd een beetje lastig inschatten wat een ander onder mooi verstaat vind ik. 

9 opmerkingen:

 1. Ondanks de lastige afmeting van de kaart, heb je er toch weer een plaatje van weten te maken, Willy. Erg mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zou ik ook een lastige vinden! Maar dit is toch prima gelukt en een mooie en aparte kaart geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is zeker lastig om iets voor een ander te maken. Ik zou me maar niet te veel zorgen maken: kan me niet voorstellen dat ze dit niet mooi zullen vinden. Ik vind het in ieder geval prachtig!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de babietjes leuk en de kleuren lekker stoer! Maar ja, ik vind dat ook altijd moeilijk inschatten...
  Oh ja, die monden stempels die ik laatst heb gebruikt; de ene is cling van Deepred, maar de andere heb ik 2 weken geleden bij de Xenos gekocht...
  Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig geworden, ik vind de kaart gaaf!
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi hoi Willy,
  wat een origineel kaartje heb je gemaakt zeer uniek!
  Groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt mij ook lastig maar denk dat deze vast in de smaak valt! Het is een prachtig kaartje waar je trots op kan zijn.
  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!