Workshops

Boekjes

Het was een aantal mensen al opgevalllen, ben helemaal into de boekjes :) Het is zo leuk om van nul iets op te bouwen. Je eigen cover maken, het binden en soms zelfs het papier scheppen. Bij Dimphy en Anneke zag ik regelmatig zulke mooie bindingen voorbij komen, dat ik ook het boek 1001 + bindings van Alisa Golden heb aangeschaft. Nou ik kan je zeggen, er valt nog heel wat te leren en ontdekken op dit gebied maar wat een leuk boek! Gisteren wilde ik een eenvoudig vouw boekje uitproberen maar kon daar niet het geschikte papier voor vinden, dan maar iets zelf maken. Dit ging me niet goed af. Redelijk gefrustreerd omdat "niets" lukte heb ik toen maar met alle rommel die ik om me heen had verzameld gespeeld, even niet regisseren en uiteindelijk ontstond er een achtergrondje welke ik gebruikte voor de cover van dit boekje.


Hoe de cover tot stand kwam valt moeilijk na te vertellen :) maar ik heb o.a. het papier gebruikt wat onder mijn werk lag, een stukje servet, een gedroogd theezakje, wat stempels en een echt stokje wat ik heb vastgezet met wat hand steekjes. De basis die 11,5x9 cm meet is hetzelfde als van DIT boekje. 

16 opmerkingen:

 1. Wat is dit prachtig zeg. Wat fijn te lezen dat wij nog veel meer boekjes van jouw hand gaan zien.
  Blauw met bruin vind ik altijd zo'n prachtige combinatie. Wat het vogeltje wil laten weten staat in het boek.
  De vogel vind ik zo lekker eigenwijs. Ik vind het knap dat je van het begin tot het eind alles zelf hebt gemaakt.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit, ben benieuwd naar de binnenkant...!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er geweldig mooi uit, knap hoor dat je dat allemaal van 0 opbouwt, ik ga dan toch voor de iets makkelijker versie het pimpen van een action boekje...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En alweer een prachtig boekje. Wat heb je dat weer mooi gemaakt, Willy!
  Nog een fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een frustratie was er Willy, maar dat ben je vast kwijt, toen de cover van je boekje klaar was, denk ik zomaar! Prachtig resultaat en het boekje zelf ziet er ook al zo leuk uit!
  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi boekje met een prachtige kaft, helemaal in jouw prachtige stijl!!!Super hoor!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow dit ziet er schitterend uit, prachtige kleurencombinatie en dat boekje ziet er ook erg mooi uit!
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat dit prachtige werkje ontstond nadat je zomaar wat ging spelen! Geweldig gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig! En dat terwijl je 'zo maar' wat aan het spelen was ;) Ik vind het echt heel mooi, dat vogeltje op dat stokje, prachtig!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er prachtig uit! Wat mooi om idd dit vanaf start zelf te kunnen maken! En alle begin is lastig, alhoewel dit er echt goed uitziet! Ik zie op de blogs van die dames ook zulke mooie langskomen, maar heb me een halt toe geroepen en bedacht dat ik dat ga doen als ik gepensioneerd ben of zo (humm...) Geniet van deze nieuwe ontdekkingsreis! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw echt een schitterende voorkant!!
  Heel gaaf boekje.
  Liefs, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig mooie boekje Willy. Als het boekjes virus je eenmaal te pakken heeft dan wil je van alles wel een boekje maken. Ik ben benieuwd wat je volgende project zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik weet het! Het is zo aanstekelijk! Ik ben ook aan boekjes begonnen door het zien van zo veel mooie en leuke boekjes die Anneke en Dymphie op hun blog toonden. En die boekbindboeken zijn super hé! Maar het is idd niet altijd even makkelijk!
  Jouw boekje is ook hier weer een supermooie creatie! De achtergrond is ook zeer mooi en het touwtje is de perfecte afwerking samen met het takje! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!