Workshops

Watwashetleuk

Op de Diezijnleuk markt, ik zit nog helemaal na te genieten!


In alle vroegte opbouwen terwijl het zonnetje al volop scheen


De markt was nog maar nauwelijks open of de bezoekers stroomden al toe. Ik heb heel veel bekenden gezien en gesproken en zelfs een paar blogmaatjes zoals Marja, Renje , Myra, Sproet en Boukje die zelfs een leuk berichtje op haar blog heeft geplaatst!


Ik heb heel veel complimenten in ontvangst mogen nemen bloos, bloos :) De visite kaartjes waren in no time op, waarvoor dochterlief een mooie oplossing bedacht, een intekenlijst waarop belangstellende hun e mail adres achter konden laten zodat ik ze digitaal een kaartje kon toesturen. Geweldig idee en past helemaal in mijn recycle concept!

 

De workshop onder leiding van dochter Maureen en vriendinnetje Rensina liep als een tierelier. Jong en oud schoven de hele dag aan om een mini boekje te komen vouwen! Bijna leeg keerden we moe maar voldaan weer huiswaarts.

 

Van deze set kaarten heb ik nog een aantal overgehouden. Onder mijn trouwe volgers wil ik graag een setje verloten, mocht je belangstelling hebben laat dan even een berichtje achter :)


18 opmerkingen:

 1. Was inderdaad genieten, met heerlijk weer erbij :) en bij de complimenten die gegeven zijn sluit ik me ook aan mams :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar wil ik wel aan meedoen.
  Wat gaaf dat jullie zo,n leuke dag hebben gehad. Nu lekker nagenieten.
  Groetjes Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was een heel gezellige markt. Zo leuk om jou in het echie te zien en spreken, zowel als Boukje en Annemiek (kan je haar niet overhalen toch weer te gaan bloggen?) en wat een boffie met het weer.
  Ook was het leuk om je creaties in het echt te zien, ze zien er prachtig uit en ik ben nu de gelukkige bezitter van een post itt boekje. De kaarten heb ik nog over getwijfeld ik wil dus best wel meeloten, wie weet...
  In de trein ontmoette ik een heel aardige dame en we hebben zo zitten kletsen dat ik voor ik het wist in Groningen was, grappig zulke ontmoetingen.
  Veel succes verder maar weer en
  fijne avond.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij Boukje had ik al wat foto's gezien en tijdens het googelen naar DieZijn Leuk markt, kwam ik zelfs een filmpje tegen van de markt...alleen zag ik jou niet met je kraam :-(.
  Wat heerlijk dat je mooie spulletjes zo goed zijn ontvangen en dat jij (en je dochter en haar vriendin) zo'n leuke dag hebben gehad. Geniet lekker na Willy...terecht dat je veel complimenten kreeg over je werk!
  En ja hoor, ik zou graag in aanmerking komen om een kaart van jou te ontvangen...
  Hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk omte lezen Willy, super dat het zo'n geweldige dag is geweest, je zweeft nu vast nog door de kamer....super hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat het zo'n geslaagde dag was, Willy. Je had het weer ook wel mee, dat maakt het meteen een stuk gezelliger op zo'n buitenmarkt. En wat ziet je kraam er mooi verzorgd uit, mijn complimenten hoor. En wat fijn dat er zoveel belangstelling was, ook voor de workshop!
  En natuurlijk wil ik graag mee doen met de verloting. Vind jouw creaties altijd prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je zo genoten hebt. Je had het prima voor elkaar . Je kraam zag er uitnodigend uit en je paste prima op deze markt hoor. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een geslaagde markt en wat een SUPER mooi weer erbij!
  dat is een -top- dag Willy.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat het zo geslaagd was Willy en dat er veel belangstelling was. Ik kom zeker bij je workshoppen hoor! Eerst alles hier maar eens achter de rug hebben en dan heb ik heerlijk rust en tijd om bij jou aan te schuiven. Ik verheug me er op.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk . Daar kun jij met een goed gevoel op terug kijken.
  Je maakt ook prachtig werk. Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja! Wat was t ontzettend leuk! Leuk je eens irl te spreken! Zalig weer en prachtige creaties gezien! Zelfs geen tijd meer gehad om te worksjoppen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi hoi Willy,
  wat superfijn dat het zo leuk was!
  Mooie foto's trouwens!
  Mooie spulletjes ook!
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super dat het zo´n geslaagde markt was. Je kraam zag er zo te zien ook heel mooi uit! En het weer was heerlijk; echt een meevaller. Hoop dat je heel veel reacties voor je workshops krijgt!
  (Enne, je kaarten zijn te mooi om niet mee te doen..)
  Nu kun je heerlijk weer aan de slag om nieuwe dingen te maken... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er goed uit leuk dat het zo geslaagd was, ik was zondag graag even langsgekomen maar was helaas ziek.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een fijne dag heb je gehad zeg, zoveel bekenden tegengekomen, en natuurlijk wil ik ook meedingen voor die mooie kaarten!!!

  Groetjes
  maria

  BeantwoordenVerwijderen
 16. het was een fijne dag, en die complimenten heb je verdiend. Ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. de korenbeurs ... de korenbeurs ... waar staat die ... help me eens ;) want wat een leuke markt!! kan ik er misschien ook een keer heen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!