Workshops

Kalender #1

En hier zit ik dan, na te genieten van een heerlijk crea weekend! Gisteren een topdag gehad met de meiden van het Art Journey design-team, wat was het leuk om iedereen weer te zien en Anne ons nieuwe lid te ontmoeten. Het programma bleek helaas iets te ambitieus en daarom is unaniem besloten de helft van de geplande workshops op een nader te bepalen datum te volgen. Het resultaat van de eerste vijf houden jullie tegoed zodat ik straks alle resultaten tegelijk kan laten zien. Ook zijn de kalenders uitgedeeld waar we het afgelopen jaar iedere maand een bijdrage hebben geleverd. Hieronder één van de vele uitwerkingen die ik maakte op 15x15 formaat.


En vandaag nog een super gezellige dag met schoonzus gehad op de hobby handdagen in Assen, hieronder de bescheiden buit :)Gebruikte Art Journey stempels: Liesbeths letters, Imagine & Inspire en Nature flowers

9 opmerkingen:

 1. Deze had ik nog niet gezien weer een super mooie vind ik! En mooie aankopen zie ik weer, kun je weer vooruit 😉!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een supermooie kaart,
  en een leuke inkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed zo'n creaweekend. Fijn dat je zo genoten hebt. En wat een prachtige creatie weer van jouw hand. Heel erg mooi gedaan, Willy.
  Veel plezier met je nieuwe aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg!
  Mooie spulletjes heb je gekocht. Ben zeer benieuwd wat je hier allemaal weer mee gaat maken.
  Enne natuurlijk naar alle workshops ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat jullie dag zo vol zat! En een hele mooie voor de kalender!
  Echt een creaweekend met een beurs erachteraan; leuk! En mooie aankopen; die zien we vast wel weer ergens gebruikt... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat kun je genieten van zo'n cretief én gezellig weekend, hè?! Weet helemaal hoe jij je voelt. Jammer dat jullie niet verder zijn gekomen dan vijf mini-workshops, maar aan de andere kant heb je nu nog wat in het vooruitzicht. Leuke aankopen en mooie kaart! Geniet nog lekker na :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooie creatie, zag hem op FB al. Mooie heldere tinten heb je gebruikt. Klinkt als een creatieve en gezellige dag die jullie haden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi hoi Willy,
  mooie kleuren heb je gebruikt!
  prachtig resultaat zoals we van je gewend zijn!
  Leuke spulletjes heb je gekocht,
  ben benieuwd wat je weer gaat laten zien !
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!