Workshops

Nog twee nachtjes slapen....

Zoals gezegd heb ik mede dankzij het bloggen hele leuke contacten opgedaan. Zo maak ik al een aantal jaren deel uit van een mixed media groep genaamd  `Creative Ladies´. Door het jaar heen dagen we elkaar uit met een vooraf bepaald thema en één keer per jaar ontmoeten we elkaar live bij de Craftorij in Ede voor een gezellige dag. Nu nog twee nachtjes slapen en het is weer zover! Het wordt al een echte traditie, ieder neemt wat lekkers mee en een zelfgemaakt kadootje. Hier alvast een sneak peak van mijn verrassing voor de Ladies:)


Verder wordt de dag gevuld met een korte vergadering, workshoppen, winkelen en natuurlijk heel veel geklets :) Wel wordt het dit keer een dag met een 'randje' omdat Coby heeft aangegeven wegens privé omstandigheden te stoppen en we Lia moeten missen omdat ze die dag moet werken :(

6 opmerkingen:

 1. Dat ziet er al veel belovend uit, Willy.
  Alvast een gezellige dag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is jammer Willy dat er 2 moeten afhaken maar toch veel plezier en.....ik hou niet van sneak peaks :-) ik wordt er veel te nieuwsgierig van! Ha,ha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om zo'n dag in het vooruitzicht te hebben! Alvast heel veel plezier. Je sneak peak is veelbelovend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je sneakje ziet er al hartstikke tof uit, ik ben benieuwd naar meer! En daar kan je je zo op verheugen hè, zo'n dag! Helemaal gezellig!!! Alvast heel veel plezier, geniet van de voorpret en de dag zelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dat wordt vast weer een fijne dag!
  Veel plezier morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel plezier! Zie graag de update...En natuurlijk een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!