Workshops

Gipsy style

Toen ik een tijdje geleden deze schelpkraaltjes zag liggen kon ik ze niet weerstaan, dus nam ik een flinke handvol mee naar huis met in mijn achterhoofd een plannetje!


Sinds kort ben ik ook in het bezit van een gelli plate. Ik ben nog steeds niet erg enthousiast over de activiteit maar na een middagje 'knoeien' levert het wel een aantal leuke bruikbare achtergrondjes op,  dat vind ik dan wel weer héél leuk! Deze keer voegde ik er nog wat stempels aan toe en bond het geheel in tot een boekje. Omdat ik zo onderhand bijna een bibliotheek kan beginnen gaat ook dit exemplaar mee naar de Watervloot :) 

13 opmerkingen:

 1. Willy wat mooi echt weer een plaatje !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeeeee dat ziet er geweldig uit.
  Die ben jij zo kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super, ja de" gelly plate", in het begin is het wel wat zoeken, maar jouw werk kennende komt dat zeker in orde, en opgelet want het werkt echt verslavend en therapeutisch , als ik begin vind ik ook maar de helft van mijn afdrukken oké, maar soms kan je met stempelen nog wel het één en ander redden!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw...wat mooi, Willy. En de schelpjes maken het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihihi ja, jij hebt wat met boekjes! Kan me voorstellen dat je voorraad erg groot (en mooi) is. Deze is ook weer prachtig. Geweldig met die schelpjes erbij. Ik vind een gelliplate echt iets voor jou. Ik heb intussen wel gemerkt dat je met dit soort technieken altijd even moet wachten om het resultaat te beoordelen. In eerste instantie denk je mwah, maar na een tijdje zie je dan toch ineens mogelijkheden. Let maar op ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is weer een mooi boekje geworden Willy. En wat die gelli plate afdrukken betreft:niks weggooien hoor. Mijn ervaring is dat je er later heel anders naar gaat kijken en dan opeens allerlei mogelijkheden ziet. Ik gebruik ze nu veel bij de CZC uitdaging en krijg er steeds meer plezier in.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die schelpenkraaltjes zijn perfect bij je mooie boek! Mooie warme kleuren weer! Ik wens je alvast veel succes op de watervloot! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is heel erg leuk!
  Ben zo benieuwd naar je kraampje.
  Tot zaterdag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. zo leuk weer en die gelli plate dat is even wennen, maar daarna zo verslavend

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi hoi Willy,
  je zult merken als je een beetje gewend bent aan het gelliplate gebeuren dat je er verslaafd aan zult raken,
  ik vind het ook echt iets voor jou, jij houdt ook zo van kleurrijke dingen en beetje "rommelen"met verf en inkten!!!!
  Heel mooi si deze creatie weer!!!!
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!