Workshops

Box

Het lijkt hier rustig maar schijn bedriegt! Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan nieuwe workshops, de voorbereiding van een art journal cursus, kinderfeestjes en niet te vergeten DT werk, je kunt je dagen er wel mee vullen :) 


Dit doosje maakte ik met één van de zeven (!) mooie nieuwe stempels van Crafty Individuals. Het meet 10x10cm en is gemaakt van designpapier wat bewerkt is met inkt en krijtjes (neon color). Binnenkort meer.....

Gebruikte Crafty Individuals stempels: Christmas angel of love

9 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend. Mooi, dit is echt een kunstwerkje!! En ik snap dat al die plannen en activiteiten je dagen kunnen vullen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig! Ben benieuwd naar je nieuwe workshops...ben intussen aan het polsen of ik een groepje bij elkaar kan krijgen...eerst de vakanties afwerken ;-)

  Creatieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O ja, met dat soort dingen kun je je dagen makkelijk vullen. Kom je waarschijnlijk zelfs tijd te kort ;-) Het doosje is echt beeldschoon. Schitterende stempels en prachtige kleuren. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze ken ik (dacht ik) al van FB, maar zeg het hier graag nog een keertje: supermooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig, zowel qua ontwerp, als qua kleur ! Top !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo mooi! En leuk om te zien hoe je deze heel anders gebruikt als de ideeën die ik kreeg bij het zien van deze stempel... Wat een heerlijke hobby hebben we toch...we zijn nooit uitgehobbied of "klaar":) Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij heb ik deze al eerder gezien maar wil hier nog even reageren:) Echt helemaal geweldig, Mooie kleuren; gaaf design. Dit soort doosjes zijn een mooi bezit. Zoals de Engelsen zeggen: een keepsake. WoW!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!