Workshops

Creative Ladies #Project5

Ik zei het al eens eerder, en misschien zelfs vaker :) dat ik zo kan genieten van de herfst! Vooral als de temperatuur nog aangenaam is en de bladeren langzaam verkleuren in een prachtig palet! Het lag dan ook voor de hand dat ik voor onze nieuwe uitdaging, #project5 alweer! me hierdoor liet inspireren. Maar natuurlijk maakte ik de uitdaging iets spannender door het volgende aan de ladies te vragen:
- Breng structuur aan
- Sla een willekeurig boek open op bladzijde 16 en laat je inspireren door het eerste zelfstandig naamwoord wat je daar leest


Ik heb me voorgenomen tijdens dit project op ATC (6,4x8,9cm) formaat te werken, lekker klein daar hou ik van! Toevallig heb ik DIT mooie boekje nog liggen waar ze precies inpassen. Oh ja, mijn woord? Vakantie :)

Alle stempels zijn van Crafty Individuals
Challenge: Dutch Card Lovers-Herfsttinten

14 opmerkingen:

 1. Ja, de kleuren in de herfst zijn zo mooi! Maar dan wel met een zonnetje en niet met regen ;-) Jouw vakantiekaart is prachtig! Feest om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. How gorgeous - wonderful stamp and beautiful rainbow colours.
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ERg gaaf, je zou deze zo mee kunnen laten doen met de Dutch Card Lovers challenge (kleuren van de inspiratiefoto)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, herfstkleuren en een zonnetje! Het kan niet mooier, echt genieten is dat! En dat doe ik ook van deze kaart, zó mooi! En ik hou ook van klein...
  Fijn weekend verder!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was de afgelopen dagen ook heerlijk; zowaar even een Indian Summer. Nu valt het weer met bakken... Wat een prach-ti-ge ATC!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor, 1 en al Herfst.
  Ennwat een leuke EXTRA uitdaging zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi hoi Willy,
  Wat mooi en wat een leuke uitdaging,ik vind het een supergoed idee om zomaar een woord te prikken en van daaruit geïnspireerd te worden!
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kleuren van de herfst zijn zo mooi en op jouw prachtige ATC ook erg zoals op de inspiratiefoto. Heel erg leuk dat je meedoet met DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben het helemaal met je eens; de kleuren zijn zo mooi en soms verrassend buiten...maar dan geniet ik het liefst in droog iets warmer weer :)... Om mee te werken zijn ze prachtig; dit is ook weer zo mooi! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie herfstkleuren-kaart! Leuk dat je meedoet met DCL.
  Groetjes Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi! En wat een leuke manier om je te laten inspireren, door een willekeurig woord uit een boek.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!