Workshops

Boswandeling

Ik blijf een beetje achter lopen met het plaatsen op mijn blog. Maar in tijden dat ik zelf niet zo productief ben is het wel handig dat ik nog wat voorraad achter de hand heb om te laten zien :) Dit tafereeltje stempelde ik op een oude speelkaart nadat ik het had bewerkt met wat laagjes gesso en verf. 


Vanmorgen ben ik samen met onze dochter en de hondjes nog even naar het bos geweest, zo heerlijk rustig op deze doordeweekse dag!

Gebruikte Crafty Individual stampels: CI-209 en CI-439

11 opmerkingen:

 1. Das fijn dat je nog wat voorraad hebt om te laten zien. En nog hele mooie voorraad ook. Prachtig bostafereeltje en dat op een speelkaart. Tof. Wat is het heerlijk hè, om buiten te zijn?! Dat het dan zo lekker rustig is, is extra genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zeg, zo'n voorraadje moois wat je nog kunt laten zien! En ja, zalig om ff in het bos te zijn, dat geeft energie. Trusten voor zo..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden, Willy. En altijd handig om wat op voorraad te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi Willy,
  mooi dit kaartje en heerlijk een boswandeling,
  lekker beetje bijkletsen met je dochter!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Doet me echt denken aan winterse wandelingen... (Nu nog even doorbijten met het nattere seizoen...) Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Druk, druk, druk! Ik ken het. Ik loop ook achter! Maar het is ook wel handig als je nog wat voorraad hebt liggen. Mooi kaartje van een boswandeling. Heerlijk even je hoofd leeg maken! Fijn weekend!
  Groetjes Maja.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooi gedaan hoor en niet erg dat het al een oldie is. Doe ik soms ook. Is dat een stukje veer aan de bovenkant, Willy ? Annick

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi en heel creatief, zoals altijd! Het idee om de schacht van een veer te gebruiken vind ik erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie creatie zeg.
  Wat een leuke stempel (is het een stempel?)
  Net of ik zelf in het bos loop als ik naar je creatie kijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Absolutely incredible! A perfect use of this image with amazing color and dimension. Happy Thanksgiving to you and hugs, Autumn

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!