Workshops

Ginger

Vandaag brengt Art Journey weer twee geweldige stempellappen op de markt, die onderling ook nog eens super leuk te combineren zijn! Ik maakte er o.a deze kaart mee, maar met zoveel mogelijkheden volgen er natuurlijk gauw meer :)


Ik heb de kaart op zwart passe partout karton geplakt en daarna op een witte. Bij de IKEA zijn voor een prikje hele mooie diepe lijstjes (23x23cm) te koop die er precies om passen, dat geeft de kaart net dat beetje extra!

Gebruikte Art Journey stempels: It's all in your head en Octopus

11 opmerkingen:

 1. Wauw...dít is gaaf, Willy. Passe partout en lijst maken het geheel helemaal af! Ben benieuwd wat je er nog meer mee gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond je canvas in je hobbyhokkie al zo mooi! Maar deze is ook prachtig!!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt geweldig dat je met twee van die stempellappen zo’n geweldige kaart weet te maken. Prachtig van kleur ook en in een lijst komt de kaart nog beter tot zijn recht. Mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi gecombineerd, jij weet altijd raad met nieuwe sets en maakt dan meteen een prachtig voorbeeld! Zo'n lijstje eromheen is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moooooooi.
  Wat een mooie lijst ook, zo komt je prachtig gemaakte kaart nòg beter uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een pracht werkstuk! Echt een om in te lijsten en op te hangen zodat je er lang van kunt genieten! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi hoi Willy,
  wat mooi is dit, prachtige stempel en mooi van kleur!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!