Workshops

Kerstpost

Gisteren de beste wensen verstuurd, echte post blijft toch het leukst! Maar omdat ik niet iedereen een persoonlijke groet kan sturen, wens ik de rest digitaal hele fijne feestdagen toe! De kaart die ik verstuurde laat ik hier nog even niet zien :) 


Wij zijn inmiddels helemaal into de kerst na een heerlijk weekend Duitsland waar we maar liefst drie hele leuke verschillende kerstmarkten hebben bezocht.


Hoe staat het met jullie kerstmood?

6 opmerkingen:

 1. Gaat goed met de kerstmood! Boodschappen zijn binnen, morgen lekker workshoppen, overmorgen en eerste kerstdag de keuken in. En tweede kerstdag kids, aanhang en Brittje aan het kerstdiner, 13 zijn we. Geen kerststress hoor...Jij al in de mood? Hele gezellige dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's, Willy. Gezellig die (vooral Duitse) kerstmarkten deze dagen, zo sfeervol met al die lichtjes, het lekkers en mooie kramen.
  Hier zijn we ook al helemaal in de kerststemming; huis ziet er gezellig uit, het weekend is begonnen en we hebben er zin in ;o)
  Jullie ook heel fijne dagen gewenst, geniet er samen van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kerstmood begint te komen, hoor. Vanochtend een gezellig kerstontbijt met mijn klas en daarna nog een lunch met alle collega’s. En toen kwam ik thuis en lag er een cadeautje op mij te wachten! De post heeft jouw prachtige hanger en idem kaart bezorgd. Ik voel me echt verwend. Ben er heel blij mee :-) Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 3??? Wow ja dan ben je helemaal in kerst-mood!
  Ben altijd blij dat er nog best een hoop mensen de moeite nemen om een kaartje te sturen; een digitale groet krijg ik niet verwerkt in m'n jaarboeken :) Die zien er echt niet uit...
  Voor jou ook fijne kerstdagen! en: Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne feestdagen en een creatief 2018! Ik hoop weer op veel inspiratie op je blog, maar dat komt vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi hoi Willy,
  gezellig dat jullie er even tussenuit zijn geweest,
  Richard en ik zijn afgelopen donderdag naar Breda naar Winterland geweest was ook leuk
  voor de rest mogen wij met de kerst werken, dus is het rustigjes...
  Hele fijne feestdagen en een goed 2018!!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!