Workshops

Creative Ladies project #6

Vorige week kwam Heidi, een medestudente van de coachopleiding, gezellig een avondje bijkletsen. Omdat Heidi ook graag creatief bezig is stelde ik na een tijdje voor een paar prompt kaartjes 'te doen'. Heel veel tijd hadden we niet over dus het werden er vijf. Een klein half uurtje later stond dit op papier.


De volgende dag besloot ik het af te stylen voor een opdracht van de Creative Ladies. We hadden gewerkt op aquarel papier dus die had ik al in the pocket. Verder zwarte gesso gebruikt, achtergrond figuren (zie het origineel) en een joker in gezet, of te wel vrije keus.


Het gezicht is verdwenen en maakte plaats voor de prachtige stempel van Crafty Individuals. Toen ik vorige week een bestelling bij ze plaatste verraste Jean Hardy mij hiermee, hoe liefff?!!!


7 opmerkingen:

 1. Wat mooi! Enne met een van mijn lievelingsstempels van CI.... Blijf maar nieuwe dingen in de achtergrond zien...zo leuk! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi Willy,
  Wat leuk dat je zomaar even spontaan een knutselsesie hebt gedaan!
  Mooi resultaat!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hel mooi is jouw opdracht voor Creative Ladies!! Leuk om te zien hoe je niets meer ziet van het gezicht wat eronder verstopt zit eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond de eerste, met het gezicht, al zo mooi, maar de tweede foto laat een prachtige creatie zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie kleurencombo's en bij die eerste vind ik die wimpers best grappig...

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!