Workshops

zaterdag 1 december 2018

Art Journey challenge #96

Om heel eerlijk te zijn vond ik de uitdaging die vandaag van start gaat op het Art Journey design-team blog best een lastige. Ik heb het niet zo op met ATC coins. Hoe dat komt? Geen idee! Ik denk doordat het zo'n hype is, en dan voel ik al gauw weerstand. Ik moest dus wel iets overwinnen om aan de slag te gaan :)


Maar nu ze klaar zijn ben ik er eigenlijk best blij mee! Hoe is dat bij jou? Ga je de uitdaging aan of juist uit de weg? Misschien kunnen de prachtige voorbeelden gemaakt door de rest van het team je overhalen om ook mee te doen!

7 opmerkingen:

 1. Mooi hoor.
  Knap gemaakt, juist als het niet helemaal je ding is!
  AYC coins, wéér wat nieuws🤔
  Ik ga een uitdaging meestal aan na een paar dagen......
  Ik ga eerst in mijn hoofd ideeën ordenen, daarna nadenken over de opmaak enzo, als het idee dan blijft hangen moet het eruit en is het vaak héél erg leuk. Soms ook niet hoor, maar dat komt omdat het handwerk is denk ik.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks de weerstand ziet dit er toch maar weer super gaaf uit, Willy. Mooi geworden, joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind deze mooi!
  Maar eh ik maak er, net als bij de ATC's telkens 4; 1x voor mijzelf en 3x om te swappen...
  Ik heb er al een paar gemaakt. Enne die op CaS-kaarten verwerkt en er een paar om te swappen op het AS in mijn map gestopt...dus het lukt me wel. Was bij de start heel benieuwd of dat ronde mij wel zou bevallen... Heel anders, maar vond het ook wel weer leuk...
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi Willy
  Heel mooi gemaakt!
  Ik begrijp je heel goed, ik heb dat ook, als iets een hype is heb ik de neiging om af te haken
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, dat ken ik ... als iets enorm veel voorbij komt, hoef ik al niet meer, dat had ik ook met de stempeltjes van Cats on Appletrees. Erg leuk, maar voor mij een overkill op Blogger.
  Maar jouw coins zijn heel mooi geworden, zeker zoals je ze hebt gekoppeld tot een soort van "boekje".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb jij toch met boekjes? Hahaha....gewoon doen hoor! Ik vind ze prachtig! Dit heb je ook super gemaakt. Ik heb ze al uitgesneden, nu nog bedenken wat ik ermee ga maken.
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Phoe heee... ATC coins... nog nooit van gehoord. Maar wat jij gemaakt hebt, vind ik wel heel erg mooi. Gaaf ook dat je er uiteindelijk zelf ook wel tevreden over bent.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!