Workshops

Art Journey challenge #99

Vandaag is de meteorologische lente begonnen en zelfs het weer doet mee, heerlijk! En samen met de lente begint er natuurlijk ook weer een nieuwe challenge op het Art Journey design-team blog, de 99e alweer!! Ellen bedacht dit keer het thema: verwerk boekpapier in je project. Laat ik dat nou heel vaak doen :) Echt een uitdaging naar mijn hart dus!


Ik stempelde de mooie grote vlinder op een pagina van een oud boek, evenals de ogen. Het geheel maakte ik af met diverse achtergrondstempels, inkt, neon color ll krijtjes, een theezakje en een witte gelpen. Voor de gelegenheid maakte ik weer eens een pillowbox, leuk om de vlinder in op te hangen! Heel benieuwd ben ik naar jullie creaties, je doet toch wel mee?! Op ONS blog vind je de 'spelregels' en alle prachtige voorbeelden op een rij.

12 opmerkingen:

 1. je creatie is prachtig Willy!. Ik kan niet goed zien dat het boekpapier is. Maar wat een mooi effect die randjes om de vlinder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig weer, helemaal omdat deze vlinder mooi verwerkt is in een lijst!!
  De kleuren van de vlinder vind ik ook heel erg mooi en dan de subtiele achtergrond stempels.....past allemaal bij elkaar!
  Zit er nou een soort schaduw om de vlinder heen? Is dat van boekpapier?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooooh....wat is dit mooi, Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Alleen, wat is een pillow box?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi Willy
  Wat een mooie vlindercreatie en eh ja ook ik weet niet wat een pillowbox is
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I LOVE this collaged butterfly and how you framed it! The antennas are very interesting! Beautiful colors, too!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is prachtig! Ik kan me wel voorstellen dat deze opdracht een kolfje naar je hand was. Leuk gedaan op dat boekpapier. Ik vind het heel mooi dat je vlinder uit het papier gescheurd is.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!