Workshops

Art Journey challenge #101

Vandaag krijgen onze jongste zoon en zijn vriendin de sleutel van hun eerste huis, hoe spannend is dat?! Als het goed is ligt deze kaart dan al op de mat :) En omdat er vandaag ook weer een nieuwe challenge op het Art Journey designteam blog van start gaat besloot ik het één en ander te combineren.


Het thema is reliëf, bedacht door Corine. Ik haalde mijn double do onder het stof vandaan en gebruikte een embossingfolder om reliëf aan te brengen. Met een snijmal legde ik afdruk van de mooie stempel in. Doen jullie ook mee met deze leuke uitdaging? Op ONS blog vind je nog meer inspirerende voorbeelden gemaakt door de rest van het team!


7 opmerkingen:

 1. Een spannende stap, voor jullie zoon, zijn vriendin, maar ook voor jullie!!
  Mooie kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave kaart voor je zoon en zijn vriendin! Altijd spannend! En is je huis nu leeg (op man en hond na, dan) of heb je nog kinderen thuis? Zal anders voor je zijn! En ik ga meedoen aan de challenge hoor! Krijg steeds meer zelfvertrouwen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi Willy,
  Wat een mooie kaart heb je gemaakt!
  Altijd bijzonder als je kind op zichzelf gaat!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Heerlijk is het je embossingfolders (en andere oudere hobbyspullen) weer eens te gebruiken. En leuk dat je er nu ook andere dingen van maakt! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaart is echt prachtig! Je zoon en zijn vriendin zullen zich dankzij deze kaart zeker meteen welkom voelen in hun nieuwe huis.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!