Workshops

zondag 19 mei 2019

Creative Ladies project #6

Met deze deze pagina kon ik de laatste dingen van mijn lijstje strepen!


Ik heb gewerkt op verfstrips van de Praxis, als je goed kijkt zie je de letters nog doorschemeren :) net als de naden van het papier. Verder de volgende thema's in de pagina (A5) verwerkt: feest, goud en embossingpoeder. In juni starten we weer met een nieuw project, nu al zin in! 

Art Journal-Journey: In the air

11 opmerkingen:

 1. This is simply GORGEOUS dear Willy! You never cease to amaze with your wonderful style! I love this magical scene! A fantastic ebtry linked to Art Journal Journey! Thank you very much!
  Happy new week!
  Susi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het heeft iets sprookjesachtigs dit. Echt. Zo mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is prachtig. Ik moet meteen aan Alice in Wonderland denken! Wat een mooie creatie, kan me voorstellen dat je nu alweer zin hebt in het volgende!
  En wat dat stippen betreft: ja....er zijn zoveel leuke dingen! Misschien dat ik wel wat ga doen, maar wat je zegt: tijd..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh I love the idea of flying into the air by holding a bunch of balloons. This is such a fun and happy page. ANd it is so really nice to "meet" you. Thanks so much for joining in my challenge this month t ARt Journal Journey. Hugs-Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I can feel the wind lifting those balloons as the young lady tries to hang onto them. Lots of great movement and wonderful colors. This is a gem and I was thrilled you share it with us at Art Journal Journey, dear Willy.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh...dit heb je ook weer zo mooi gemaakt, Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi hoi Willy
  Hel mooi en inderdaad sprookjesachtig!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer een heerlijke page!
  Wat moet het allemaal bij elkaar een mooi boek geworden zijn! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die cirkelstencil vind ik erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Great page! Fabulous composition of images.
  I love your style.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo, ik wil mijn prachtige getuigenis delen. Nadat hij jarenlang in een relatie met Husband was geweest, brak hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik heb voor hem smeekte ik hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te brengen om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in betovering geloofde, ik had geen keus dan het te proberen, ik e-mailde de spreukgieter en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex voor drie dagen naar me terug zou keren, hij sprak de betovering en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex heeft me gebeld, ik was zo verrast, ik heb de oproep beantwoord en het enige wat hij zei was dat hij zoveel medelijden had met alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem, dat was hoe we weer gelukkig samen zijn gaan leven. Sindsdien heb ik een belofte gedaan dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, deze persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spell caster die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
   je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of een andere zaak.

  Hou van spreuken
  Verdien een goed geld of win een loterij.
  Succes behalen in het bedrijfsleven.
  Geestelijke problemen.
  Win rechtszaak.
  Zoek naar je levenspartner.
  Krijg een goedbetaalde baan.
  Krijg controle over je huwelijk.
  Ontvang gunst en vind aantrekkingskracht van mensen.
  Krijg verloren geld terug.
  Genees je van alle ziekten. zowel geneesbaar als ongeneeslijk.
  Los zwangerschapsproblemen op en zegen je met baby's enz ...

  Neem contact op met deze geweldige man als u problemen ondervindt met een duurzame oplossing
  via babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  Bedank mij later

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!