Workshops

Art Journey challenge #102

Na een voldragen zwangerschap, werd onze dochter Maureen geboren. Amper 5 pond maar wat waren we blij met haar komst! Nu precies 26 jaar later 'draag' ik haar nog steeds, niet letterlijk, ze is inmiddels wat groter :) maar we proberen er wel voor haar te zijn, zeker nu. Ze heeft het niet makkelijk met de ziekte van haar vriend maar wat zijn ze dapper! Hij heeft een soort surprise party georganiseerd met veel familie en vrienden, om er toch vooral een gezellige dag van te maken. Superlief vind ik dat, het zijn de kleine dingen die er toe doen!


Op het Art Journey design-teamblog start vandaag weer een leuke nieuwe uitdaging met als onderwerp: 'black background' Ik heb met collagemateriaal en stempels geprobeerd een mooi persoonlijk verhaal te vertellen. Van binnen naar buiten, dat is hoe ik het liefst creëer en dingen 'een plekje' geef. Ik ben benieuwd hoe jij dat doet, én of je het leuk vind om mee te doen met onze challenge? Op HET blog vind je nog meer inspiratie en prachtige voorbeelden, dus wat houdt je tegen :)

Gebruikte Art Journey stempels: 

11 opmerkingen:

 1. Willy, wat een mooi en liefdevol stukje over je dochter! Dat blijft, zorgen voor je kinderen, en soms is dat des te hard nodig! Ze boft met zo’n lieve en zorgzame moeder! Prachtige kaart, dat straalt warmte en liefde uit! Gefeliciteerd met je jarige dochter! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi Willy
  van harte met je dochter!
  wat heb je dat lief geschreven over je dochter
  en wat is het leven van tijd tot tijd toch hard he?!
  Jonge mensen die zo worden beproefd.....
  Wat fijn dat je dan je hart mag openstellen...
  Je creatie is weer zo mooi en sprekend...
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Simply GORGEOUS Willy! Happy JUNE!
  Susi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dat zal altijd zo blijven, als je een goede band hebt met je kinderen. Ik moet wel eens denken aan ma Flodder die vaak in afleveringen zei over haar volwassen kinderen: 'Het blijft toch je kind he'.
  En dat is ook zo, al zijn ze de 30 gepasseerd. EN het liefst wil je niet dat je kind moeiten heeft, je gunt ze zo alle geluk van de wereld. Maar helaas is dat niet altijd zo. Heel mooi hoe je dat vorm gegeven hebt! Ik ben er ontroerd van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte met je dochter! Fijn dat jij haar en haar vriend kunt steunen in moeilijke tijden! Je zou willen dat ze het niet moeilijk hebben, maar zo gaat het helaas niet. Je kaart voor haar is echt heel heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je dochter, Willy. En wat een prachtige, liefdevolle kaart heb je voor haar gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kaart voor je dochter is echt prachtig en wat mooi verwoord... Nog gefeliciteerd!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog van harte gefeliciteerd met je dochter. Wat lief van je schoonzoon, dat ie dit heeft geregeld. Dat is toch echt houden van! De kaart die je voor je dochter hebt gemaakt is prachtig! Die is met liefde gemaakt! Dat zie je zo....

  Liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog gefeliciteerd met je dochter! Wat een prachtige, symbolische kaart heb je voor haar gemaakt. Inderdaad, je blijft je kinderen ‘dragen’ en zou ze alle leed willen besparen. Mooi dat je er voor haar en haar vriend kunt zijn. En ook heel mooi sat ze er voor elkaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi, ik word er even stil van....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kaart weer! Anders dat zwart als achtergrond, maar wel mooi hoe je deze collage weer met van alles maakte! Meer kan je helaas niet voor je dochter doen, maar met de kracht en ondersteuning die jullie haar geven kan ze die ook weer goed doorgeven.... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!