Workshops

De M van maan

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het meedenken over het woord dat begint met de letter M :) Zo leuk die betrokkenheid! Ik geniet sowieso erg van jullie leuke reacties, het geeft het bloggen nog meer glans. In november blog ik al weer 9 jaar, dus binnenkort weer een leuke give away om dit te vieren!


Maar nu mijn ATC, deze keer was hij voor Mirjam. De M van maan, de mooie tekst is van Erasmus.


8 opmerkingen:

 1. 9 jaar is zeker een feestje waard! Vind het ook heerlijk om te bloggen. Je kaart is prachtig geworden! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Negen jaar, wat een tijd! Jazeker, van reactie’s word je blij!
  Wat is dit weer mooi Willy, die kleuren, ik geniet ervan! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Negen jaar al, ik dan nog langer denk ik. Ga dat ook eens bekijken. We horen bij de die-hards in dat opzicht ;) De reacties verhuizen steeds meer naar FB en IG. Des te meer zijn de blogger reacties gewaardeerd, al snap ik het ook wel.
  Schitterende creatie met de M, Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi Willy
  9 jaar bloggen is al een asrdig tijdje, ik denk dat ik nu 8 jaar bezig ben en mij verveeld het nog niet!
  FB en IG doe ik niet aan dus tijd genoeg om te bloggen!
  Ik geniet altijd van jouw creaties, net als dit exemplasr heel mooi zoals je maan hebt verbeeld!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi, de M van maan en dan zo'n ATC. Super. Ja dat bloggen blijft erg leuk! Ik mis het ook als ik een paar dagen geen tijd heb. Ik ben in het voorjaar 2020 ook 9 jarig aan het bloggen. En ik geniet er nog elke keer van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Idd een mooie tekst en een maan met paars vind ik leuker als met blauw...(huh blauw is mijn lievelingskleur...maar ja). Jij blogt ook al lang! Blijf het leuker vinden als het vluchtige FB...en insta is iets wat mijn super oude telefoon niet aankan...dan loopt 'ie' vast :) Maar ik ben waarschijnlijk van een heel andere generatie als sommigen...tot die het echt niet meer doet komt er geen andere...ik weet nog wel een paar leuke belevingen waar ik het geld eerder aan wil besteden :) Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Negen jaar bloggen, wat een tijd! Klopt wat Marjan zegt, er is een verschuiving naar Facebook en instagram. Moet eerlijk zeggen dat ik ‘gewoon’ bloggen nog steeds het leukste vind. De M van maan heb je prachtig uitgewerkt op dit ATC’tje. Slim om de hulp van Erasmus hierbij in te roepen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!