Workshops

Challenge

Houden jullie het allemaal nog een beetje vol? Hier maken we er maar het beste van en genieten we van wat wel kan. Vanwege de huidige situatie liggen de workshops in mijn atelier helaas al een tijde stil. Ik mis het contact en de reuring enorm! Gelukkig heb ik nog drie mooie online workshops die ik aan kan bieden, en waar ik hele positieve respons op krijg. Zooo fijn! De reacties geven me energie en spirit om door te gaan met inspireren! Daarom heb ik op mijn facebook pagina voor de tweede keer een CHALLENGE uitgebracht. Natuurlijk deed ik zelf ook mee :)


En zoals beloofd maakte ik hiervan een tutorial


Leuk als je ook meedoet! Je kunt je bijdrage plaatsen onder het vastgezette bericht op de facebook pagina maar je mag het ook naar me mailen. Op 28 april trek ik random een winnaar die een gratis online workshop naar keuze wint.

5 opmerkingen:

 1. Wat knap dat jij er zo'n positieve draai aan weet te geven.
  Je on-line workshops gaan vast goed lopen.
  Ik zeg ook steeds dat ik de "reuring" mis op mijn werk, geen mensen die komen ontbijten geen koffie met gebak drinkers, geen praatje maken, geen terras, het is er stil en saai van.
  Maar we moeten door, voor iedereen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, hier gaat het net zo. Denk dat iedereen blij is als we straks weer een beetje als vanouds verder kunnen. En tot die tijd houden we vol, zeker als jij dan ook nog eens zoiets leuks organiseert. Jouw uitwerking ziet er super gaaf uit, Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier maken we er ook maar het beste van. Ik mis wel de contacten met onze vrienden die gezellig komen eten en het gevoel van toch wat opgesloten te zitten. Ook al ga ik er elke dag op uit voor een loopje of een stukje fietsen. Maar het moet en komt ooit wel weer goed.
  Je filmpje vind ik top, heel helder en duidelijk. Als ik mijn inspiratie terug heb doe ik misschien mee. Aan jouw prachtige voorbeeld zal het niet liggen. Fijn initiatief, Willy.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi Willy
  Wat een leuk idee en mooi duidelijke uitleg via het filmpje!
  Het resultaat vind ik ook erg mooi!
  Momenteel ben ik lekker bezig met de hobby, kan er niets meer bij hebben...
  Veel succes en fijn dat je zo positief ingesteld bent,
  ook aan dit komt weer een eind....
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. PRACHTIG!!wat een beauty!
  en Super leuk om deze tutorial zo te zien..DANK je WEL!!
  Ik ga het zeker een keer doen..en bewaar deze email..maar op moment met verjaardagskaarten bezig..en die moeten af...ben door alles best wel chaotisch in mijn hoofd...dus dingen gaan minder snel...makkelijk...

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!