Workshops

Goed voornemen

 Ik heb mijn blog wat verwaarloosd, en daarmee jullie ook :( Ik wil proberen weer wat regelmatiger te bloggen, veel te leuk!


Deze kaart maakte ik eind vorig jaar, pfff wat klinkt dat al weer ver weg! Een kaartje, gemaakt voor een lieve vriendin die haar vader verloor aan de vreselijke ziekte ALS. Op de rouwkaart stond een ijsvogel afgebeeld. Fijn dat ART JOURNEY die ook in haar collectie heeft, zo kon ik een kaart op maat maken. De mooie cirkels zijn van ART SPECIALLY


8 opmerkingen:

 1. En kaartje geeft aan dat je aan iemand denkt, maar een persoonlijk kaartjes geeft ook extra liefde.
  Op maat gemaakt met ijsvogel, het zal je vriendin zeker goed gedaan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mooi! Kan zo genieten van een blogrond en dan bij jou stoppen...
  Ik vind bloggen ook nog steeds veels te leuke (leuker dan andere mediums; die zijn toch wat vluchtiger...) en ook ik had de laatste tijd even niet de puf om veel te maken en te bloggen... Het is mijn voornemen hier dit jaar gewoon mee door te gaan... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig deze kaart! Zo mooi die ijsvogel tegen het door jou gemaakte achtergrondje! Erg, die ziekte. Een buurman van ons is eraan overleden.
  Ja, ik vind bloggen ook nog te leuk, het kost wat meer tijd, maar ik vind toch FB en Insta te vluchtig. Als je alle drie doet is het erg veel, zoals jij eerder al zei... bijna een dagtaak. Daar heb ik dan ook geen zin in, dus heb me voorgenomen niet overal mee op te reageren op de twee andere social media. Je wil ook nog aan je eigen hobby toekomen tenslotte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bloggen is inderdaad heel leuk en een stuk persoonlijker dan FB. Alleen moet je er een beetje tijd in steken.
  Jouw kaart is prachtig! Ik hou d'r van. De data van het inspiratiecafé staan in mijn agenda hoor. Ik hoop dat we eind februari weer aan kunnen schuiven.
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Willy
  Fijn dat je het kaartje zo persoonlijk kunnt maken!
  Mooi gemaakt!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dat is goed nieuws Willy! Ik heb Fb en ik heb Insta, maar bloggen blijft voor mij nummer 1. Het is voor mij ook een soort dagboek bijna (hoewel lang niet alles erin staat, natuurlijk)
  Je kaart is prachtig. Zo mooi als je een sterktekaart kunt maken met een afbeelding die ook op de rouwkaart staat. Het is zo'n rotziekte ALS. Een vriend van ons is er ook aan overleden, al jaren geleden.. heftig, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je weer een geweldig mooie persoonlijke kaart gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo herkenbaar dat verwaarlozen van het bloggen. Ik kom er ook nog maar zelden toe. Ben blij dat ik nu toch even bij jou kom kijken. Wat een prachtige sterkte kaart heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de moeite neemt om te reageren!